VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

beavató és felavató olaj mágiához
AVATÓ
5 200 Ft 
4 200 Ft

AVATÓ

beavató és felavató olaj mágiához
beavató és felavató olaj mágiához
beavató és felavató olaj mágiához
beavató és felavató olaj mágiához
Nagyon boldog vagyok ettől az új olajtól, úgy hívják AVATÓ! Nem győzöm szagolgatni, alig tudok betelni tőle, teljesen feltölt!

Részben a tavasz érkezése miatt készült, hogy felavassuk, felszenteljük magunkat az ébredő élet nevében- felkészülve valami újra. Ahogy egyre inkább ismerkedek vele, úgy érzem, hogy nem csak a tavasz beharangozója, hanem bármilyen felavató/ beavató/ újrakezdő folyamat megtámogatója.

Valamennyi összetevője kapcsolódik a nyugalomhoz és szeretethez. Pont ilyen avatásra van szükségünk! Nagyon szépen megtart, stabilizál és megnyitja a szívet. Előkészít a befogadásra, teremtésre és beavat a szívszentélyedbe, ahonnan oly módon tudod létrehozni realitásod, ami összhangban van magasabb akaratoddal.

Illata mély, érzéki, átható, édes és virágos. Főbb összetevői között szerepel a rózsafa, tömjén, geránium, pacsuli és frézia.

Rózsafa
Felemelő és erőt, kitartást ad. Csillapítja az idegességet, nyugtalanságot és kölcsönöz egy stabil magatartást. Elűzi a borús gondolatokat és oldja a szorongást. Afrodiziákumként is hat.

Tömjén
Erősen átható, tisztító hatása miatt kiválóan használható minden spirituális, megtisztító, elűző és gyógyító célra. Megnyit a szubtilis birodalmak érzékelése felé és fokozza a pszichikai készséget. Ajándék és felajánlás a szellemi világnak.

Geránium

Harmonizálóan hat az érzelmekre és gondolatokra. Segít megérkezni a szívünkben, ahol rátalálhatunk arra, amit keresünk. Elűzi a negatív berögződéseket, depresszív hajlamot. Felemelően hat mindenféle „női bajra”. Egyensúlyt, elégedettséget és szerencsét hoz.

Pacsuli
Kábító illat miatt gyakori összetevője bármilyen szerelem, szex és bőség mágiának. Stimulálja és erősíti a gyökeret és minden témát, ami energetikailag odatartozik. Nyugalmat, biztonságot és melegséget kölcsönöz. Megszabadít a rossz gondolatoktól. Összekapcsol testeddel.

Frézia
A bizalom virága. Támogat abban, hogy szívünkben őszinteséget és ártatlanságot leljünk. Lecsupaszító, sallangok nélküli önszeretetre és önfelvállalásra sarkal. Bíztat a szolgálat vállalásban, a szív útjának járásában.

Egyes boszorkány szereti magát és eszközeit felavatni egy ilyen finom, sokoldalú olajjal. Ezt egy megjelölő mozdulattal teszi a megfelelő területen.
19
5 200 Ft 
4 200 Ft
Kezdete: 2023.12.05   Vége: 2023.12.08
Kedvezmény: 19
Megtakarítás 1 000 Ft
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes mágikus olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.