VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Fekete Varázstükör (ANTIK)

Fekete Varázstükör (ANTIK)
Fekete Varázstükör (ANTIK)
Fekete Varázstükör (ANTIK)
Fekete Varázstükör (ANTIK)
Tükörmágia

Már teljesen hétköznapi dolog a tükör, ezért nem feltétlenül tulajdonítunk neki különösebb jelentőséget. Régen kiváltság volt birtokolni tükröt; egyéb fényes felületeket használtak, pl. víztükröt, fémet.

Sok babona, hiedelem veszi körül a bűvös tükröt és több féleképen használható mágikus és önfejlesztő célokra.

A tükör lehet portál/ átjáró, az önreflexió és jövendölés eszköze, programozó felület, és védelmező pajzs.

A fekete tükör inkább alkalmas jövendölésre és portálként, míg a sima tükör kiváló önfejlesztő gyakorlatokra és negatív energiák visszaverésére.

Amint hozzád kerül a tükör, tisztítsd meg vízzel, füsttel, hanggal, szándékoddal, stb. Programozd vagy avasd fel a célodnak megfelelően. Ha szeretnéd, írd le rendeltetését jelen időben és helyezd a tükör mögé/ hátuljára. Egyéb mágikus jelekkel, számodra fontos szimbólumokkal is felruházhatod, amennyiben ez összhangban van a céloddal. Az ujjaddal is rajzolhatsz a fényes felületére olyan szimbólumot, amely támogatja a mágiádat. Például, ha portálként használod, esetleg az entitás szimbólumát rajzolhatnád fel, vagy ha védelemként, akkor egy pentagrammát.

Amikor nincs használatban, akkor a fekete tükröt fekete anyagba csavard és a sima tükröt fehér anyagba. A mágikus tükrödet, csak mágiára/ önismereti célra használd! Ha sima tükröt glamour mágiára használsz vagy napi megerősítésre, akkor célszerű elöl tartani és NEM elrakni!

Más NE használja a tükrödet!
9 000 Ft
Nem vásárolható!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
fekete tükör
28x33 cm kerettel együtt
fa keret, zöldre festve
ANTIK darab! az üveg is régi, ezért nem tökéletes! viszont jövendölére pont az!
alkalmas portálként, jövendölésre