VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Lunáris Olaj 10 ml
Lunáris Olaj 10 ml
14.93 
12.21

Lunáris Olaj 10 ml

Lunáris Olaj 10 ml
Lunáris Olaj 10 ml
Ez egy erősen virágos, lágy és feminin illatú olaj, mely sokrétű módon kifejezi a Hold vizes, áramló minőségét. Támogat minden folyamatban, amely a holdenergiával kapcsolódik. Segít megélni a befogadást, támogatja intuíciódat és varázserődet.

Témák, amelyek a Holddal hozhatóak analógiába: kisgyermekkor, öregkor, áldott állapot, anyaság, kiszolgáltatott állapot, érzékeny/sérülékeny pontok, érzelmek változékonysága, érzelmek birodalma, befogadás, elfogadás, ösztönös belső válasz, intuíció, papnői minőség, ciklikusság, áramlás, megérzések, elengedés/ gyarapodás, változások, női minőség, szexualitás, rejtett tartalmak, árnyék személyiség, trauma, titkok.

Főbb összetevői: fehér üröm, mirha, ánizs, mák, golgotavirág, fűz, ámbra, ibolya, jázmin és labradorit. Természetes ásvány port is tartalmaz, ezért minden alkalommal alaposan rázd fel, hogy tündököljön!

Egyes boszorkány úgy dolgozik a Holddal, hogy energiáját tartalmú vízzel, olajjal áldja hasát, homlokát; hajvonala mentén és halántékát érintve, kapcsolódik össze papnői énével.

Gyönyörű, csillogó kiegészítője Hold szertartásaidnak is!
18
14.93 
12.21
Begin: 16/02/2024   While stocks last!
Discount: 18
Saving 2.71 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes mágikus olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.