VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Meditáció Téresszencia 30 ml

Kellemes, bensőséges teret teremtő hatás, amely ideális a meditációhoz, bármilyen spirituális és önismereti munkához. Egyes összetevői felfele emelnek és nyitnak, míg másikak földelnek és biztonságot adnak a belső utazások során is.

Hasznos lehet jóga csoportok, ellazító tevékenységekhez vagy személyes rituálé eszközeként.

Ha arra vágysz, hogy könnyen elcsendesüljön elméd és megérkezzél magadba, akkor a Meditáció Tér Esszencia neked való! Egyrészt stabilizál, hogy biztonságba érezd magad, másfelől pedig nyugtat és felszabadít, hogy tered legyen meghallani a belső hangodat.

Tartalmaz többek között ametisztet, angelikát, levendulát, nerolit, szantálfát, vetivert, és tömjént.

Fújd közvetlen környezetedbe, ahol kívánod végezni belső munkádat. Stresszes helyzetekben is használd, azonnali támogatásért!
27
13.03 
9.50
Begin: 16/02/2024   While stocks last!
Discount: 27
Saving 3.53 €
Out of stock
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.Additional products