VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Erőforrás Rituális Olaj 10ml
Erőforrás Rituális Olaj 10ml
11.40 
8.69

Erőforrás Rituális Olaj 10ml

Legerőteljesebb hatású és illatú olaj keverékem. „Lábra állít” hogy folytasd az utad, ne ad fel, menj előre, tarold le, hárítsd el az akadályokat és old meg! Megtámogatja az önbizalmat, akár az alapoktól segít, hogy felépítsd.

Használatával, rátalálhatsz belső erődre, a középpontra, ahonnan indíthatsz minden cselekvést. Nehéz időszakban, nagyszerű lelki támogató.

Markáns összetevői leigázzák az illúziókat saját magadról és helyzetedről. Segít rátalálni bázisodra, ahol valódi önbizalom lakózik, nem csupán az ego kompenzációja. Azoknak javasolom, akik megviselve érzik magukat és eltávolodtak maguktól, de szeretnének újra magukra találni és megjelenni teljes erejükkel az életben. Amennyiben nincs szó lelki válságról, akkor is támogathat, amikor nagyobb feladatok, megmérettetések előtt állsz vagy egyszerűen erő és lendület kell egy újabb mérföldkő eléréséhez.

Tartalmaz többek közt rozmaringot, sárkányvért, csalánt, koriandert, cédrust, és gyömbért.

Mint minden mágikus eszközre igaz, így ebben az esetben is érvényes, hogy a legfontosabb összetevő maga a felhasználó! A megfelelő szándék, érzelem és koncentráció az, ami aktiválja és kifejti ezen növények egyébként potens erejét!

Használd a napfonat területén minden reggel vagy szükség esetén. Plusz lehetőség, hogy amint felkened, közben a tükörben nézed magad és kijelented: Visszahívom magamhoz az összes erőmet, amit elveszítettem, amit elvettek és amit odaadtam. Visszahívom az összes erőmet a múltban, jelenben, jövőben. Megtörtént! Ezt így mond el háromszor, nagyon potens gyakorlat, így benne állni az erődben, ás kijelenteni, hogy mi fog történni. Olyan területen is használhatod, ahol úgy érzed energia hiány van, pl. torok. Táplálhatsz vele rendszeresen egy bizonyos tárgyat is, ami számodra „akkumulátort” jelképez. Kenheted közvetlen gyertyára, amelyet ha leégetsz, akkor aktiválod az olaj alkotóelemeit és azoknak erejét. Számtalan más módon is alkalmazhatod, ha megérzésed úgy diktálja.

Egyes boszorkány az ilyen jelegű alapanyagból készült varázsszereket a napfonaton használva kijelenti a következőt:
Visszahívom magamhoz az összes erőmet, amit elveszítettem, amit elvettek és amit odaadtam. Visszahívom az összes erőmet a múltban, jelenben, jövőben. Ezt elmondja háromszor, határozottan, míg szemkontaktust tart sajátmagával egy tükörben. Naponta elvégzi, tükörrel vagy anélkül ha szükséges, addig míg nem érzi, hogy megerősödött. Olykor olyan területen használja, ahol energia hiány van, ami gyakori esetben pl. a torok. Van amikor táplál vele erőtárgyat, akkumulátort, amit később használ a mágiában, mint bevonzó eszköz. Fekete, vörös, narancs
vagy sárga gyertyát felkenhet vele és ahogy az leég, hívja magába a személyes erőt.

24
11.40 
8.69
Begin: 16/02/2024   While stocks last!
Discount: 24
Saving 2.71 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes Rituális Olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Similar products