VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Feminin FLOW

Feminin FLOW
Feminin FLOW
Feminin FLOW
Feminin FLOW
Feminin FLOW
Szett tartalma:

Kristályvíz Elixír Szett: Áldott Istennő (4 prémium minőségű ásvány, tasak, kristály pohár, 6 oldalas útmutató)
Szexuál Mágia VAGY Harmónia Rituális Olaj 10 ml
Hangulat Téresszencia 30 ml

Ez egy igazán nőcis szett, ami az önkényeztetésről is szólhat, de segíthet abban hogy jobban megismerd magad, mint nő. Összekapcsol feminin oldaladdal, annak megélését támogatja.
Áldott Istennő: Női Áramlás (rózsakvarc, karneol, vérkő, tigrisszem)
Ez a szett erőteljes támaszt ad ahhoz, hogy biztos alapokra helyezd a nőiességed. Vitalitással, kreativitással teli szárnyalást ígér, míg szeretetből és szenvedélyből valósítod meg szíved vágyát. Összekapcsolja a fizikait és szellemit, hogy minden síkon kiteljesedj, mint nő! Bátorságot ad a félelmekkel és kihívásokkal szemben, miközben nyitott szívvel, sebezhetőségedben egyre csak erődre találsz.
Választhatsz a Szexuál Mágia vagy Harmónia között. Az elsőt ajánlanám, ha fókuszban van a nőiességed, szexualitásod, kapcsolatod testeddel és női megéléseddel, a kreatív, teremtő erőd. Az utóbbi pedig akkor aktuális, ha szeretnél összhangot teremteni elméd és érzelmeid között, szükséged van a nyugalomra és békére, nehéz időszakon vagy túl, esetleg éppen csak igényelsz énidőt, szépséget és harmóniát.
A Hangulat téresszencia olyan közeget teremt, amelyben kényelmesen belehelyezkedhetsz. Lágy, puha, finom mély illat, ami teret ad neked, hogy önmagad legyél.
Tartalmaz többek közt rózsakvarcot, tonkát, vaníliát, pacsulit, rózsát, jázmint, levendulát, és nerolit.
51.57
Not available for purchase!
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.