VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Megújulás Csomag

Megújulás Csomag
Megújulás Csomag
Megújulás csomag tartalma:
- Rituális Hintő keverék (Tisztítás)
- kis seprű
- Elengedés Rituális Olaj 10 ml
- Florida Víz 100 ml vagy Megtisztulás Téresszencia 30 ml
Ez a csomag arra szolgál, hogy kicsit felfrissüljél és legyen alkalmad venni egy nagy levegőt. Ha egy nehéz vagy esemény dús időszakon vagy túl, pont jól jöhet egy „reset”, amikor átgondolod, mi is volt és hogyan tovább.
Nem lehet állandóan teljesíteni, mindig jól érezni magad. Van, amikor meg kell újítani az energiáidat, hogy ismét önmagadat tud adni minden akadály nélkül.
A Hintő abban segít, hogy a teredet, vagy egy bizonyos helyszínt megtisztítsál és feltöltsd olyan energiákkal, amelyek a legjobban szolgálják a terveidet és vágyaidat. Ezt pár napig érdemes hagyni „dolgozni” majd a kis seprű segítségével összeszedni és elhajítani együtt a fáradt energiákkal.
Az Elengedés Rituális Olaj pedig napi szinten támogat abban, hogy távozzanak a régi lenyomat, sémák, hiedelmek. Fontos tudatosan használni és közben vizualizálni, hogy mi az, amit elengedsz. Bővebben tudsz olvasni erről a termékről a rituális olajak menüpont alatt.
A Florida Víz és Megtisztulás Téresszencia rád is és teredre is hatnak. Mindkettő erősen semlegesítő, frissítő és tisztító tulajdonsággal bír. Olvass bőven az egyéni termékek leírása alatt a pontos használatról.
23.61
Not available for purchase!