VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Pajzs Téresszencia 30 ml
Pajzs Téresszencia 30 ml
13.03 
9.50

Pajzs Téresszencia 30 ml

Rendkívül markáns energiával rendelkező keverék, erős illattal és hatással. Segít a negatív, fenyegető energiák elhárításában, a határok meghúzásában és a védelem felállításában.

Ajánlott azoknak, akik sok időt töltenek úton, tömegközlekedésen, feszült munka vagy otthoni helyzetben.

A Pajzs Tér Esszencia legjobb barátod, ha akarod meghúzni a határokat vagy úgy érzed, hogy mások nem tisztelik a személyes szférádat. Megerősít, megvéd, és erőt ad ahhoz, hogy elvágjál olyan kötelékeket, amelyek nem előnyösek már számodra.

Tartalmaz többek közt obszidián kristályt, szegfűszeget, cédrust, babért, fahéjat, ürömöt, és pacsulit.

Fújd magad köre, és kezeid segítségével húzd bele energia testedbe! Használd környezetedben, otthonod, munkaterületed védelméért.
27
13.03 
9.50
Begin: 13/02/2024   While stocks last!
Discount: 27
Saving 3.53 €
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.

Additional products