VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

LIMITÁLT kiadás Lilith Olaj

LIMITÁLT kiadás Lilith Olaj
LIMITÁLT kiadás Lilith Olaj
A közkedvelt Lilith, amit már jól ismersz megemelve rózsával és vaníliával. Ne feledjük el, hogy az integrált Lilith lehet lágy és finom is, attól nem kevésbé erős. Nem kell erőszakkal, küzdelemmel teli érni célba- lehet ezt máshogy is! Kívánom Neked, hogy az elkövetkezendő időszak örömei áramoljanak feléd könnyedén és nagyon élvezd áldásait.

Mostanra, azt hiszem, legtöbben ismeritek Lilith történetét. Ha még sem, javasolom, hogy nézzél utána. Gyakran negatív fényben van feltüntetve, de ez csak fele az igazságnak. Amiért démonként viselkedik, azaz, hogy száműzve, kivetve és megtagadva lett. Visszatért bosszút állni.

Az integrált, fénybe emelt és feldolgozott Lilith tartalom nem pusztító, hanem tápláló és kreatív. Megtestesíti azt a női minőséget, aki tudja magáról, hogy ki Ő és mit akar. Nem kér bocsánatot, azért mert valakinek ez nem tetszik. Elfoglalja a terét, mint egy királynő, mert ismeri értéket és erejét, ami határtalan, zabolázatlan és vad.

A mitológia mellett, számomra a fókusz inkább az asztrológiai jelentésre hegyeződik ki. Ilyen értelemben a születési képlet legsötétebb fiktív (tehát nem bolygó, fizikai égitest) pontját jelzi. Ebből derül ki, hogy milyen életterületen, milyen minőségben és milyen témában lehetnek árnyéktartalmak főként. Ez már egy hatalmas segítséget, hogy tudjál összpontosítani arra, ahol a legtöbb belsőmunka vár rád.

Lilith ilyen értelemben, meghaladja a vad nőt, és inkább arról szól, hogy meggyógyítsuk bármelyik részünket, amit eddig száműztünk, ahogy Lilith-et is száműzték Édenből mivel túlságosan önmaga akart lenni.

Társadalmunkat megbénítja és megbetegíti, hogy folyton olyan üzeneteket kapunk a médiából, oktatásból, kormánytól, vallástól, és családtól, amelyek arra vesznek rá, hogy kisebbek legyünk, jobbak, kevesebbek, megfelelőbbek. A másság mindig is szemet szúrt, pedig ünnepelni kellene! Önmagunk felvállalása és szeretette az egyetlen hosszú távú megoldás és Lilith ebben áll mellettünk.

Sok boszorkány dolgozik Lilith-el, mindegyik sajátos sugallat mentén. Van aki megelégszik azzal, hogy nevével áldott illatot hord magán, míg mások olyan rituálét terveznek köré, amelyek a vad, zabolázatlan női princípiumról szólnak, illetve az árnyék tartalmak felfedése és integrálásáról, hogy visszakaphassák elveszített erejüket.

Például, ha alulműködik a pajzsmirigyed, rengeteg erőt veszítesz azzal, hogy verbálisan nem állsz ki magadért, nem véded meg magad, amikor kellene. Ez az elfojtás nem csak erővesztéssel jár, hanem szégyennel, bűntudattal és dühvel. Azok a tartalmak, amit mondtál volna, belekerült az árnyák tartalom közé. Rengeteg erőforrás oda kerül! Ha szeretnél tehát dolgozni a Lilith energiával ilyen szempontból, akkor arra a területre kell fókuszálni a szertartást is. Értelemszerűen, mindenki másként érintett. Ha nincs fizikai megnyilvánulása az energiahiánynak, attól még tartozik bizonyos testrészhez vagy csakrához minden érzelmi/ mentális/ spirituális küldetés.

Ezen kívül lehet használni elsősorban fekete vagy vörös gyertyán, bekenve azt és úgy leégetni egyszerre. Továbbra el lehet látni a gyertyát belevésett rúnaval vagy más szimbólummal, egy kulcs szóval, stb. A gyertya felkenése után lehet fokozni hatását azzal, hogy növény porba hempergeted. Árulok erre alkalmas gyertyákat, amik már elkészítve, rendelkezésre állnak, de Te magad is elkészítheted.

Plusz ötlet, ha van olyan tárgyad, ékszered, ami erőtárgyként funkciónál az adott témában, amivel foglakozol, akkor táplálhatod az olajjal, hogy igazi Lilith tárgy legyen belőle.

Főbb összetevők: pacsuli, pálmarózsa, rozmaring, perui balzsam, ylang ylang
16.83
Not available for purchase!