VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Harmónia Rituális Olaj 10ml
Harmónia Rituális Olaj 10ml
11.40 
8.69

Harmónia Rituális Olaj 10ml

A harmónia abból fakad, amikor összhangban van az, amit gondolsz, érzel és teszel. Persze ez akkor lehetséges, ha van elég tered arra, hogy kibontakozzál és szabadon áramoljál az életben. Ez a keverék azzal teszi ezt lehetővé, hogy felszabadítja a szív területét és feloldja azokat a szűk sémákat, amely korlátoznak abban, hogy járd a szíved útját.

Olyan megfontolásból van összerakva, hogy egyrészt biztonságba érezd magad, nyugodt tudjál maradni, és örömöt tapasztaljál a jelenben.

Tartalmaz többek közt citromfüvet, rózsát, angelikát, szantálfát, kamillát, körömvirágot, és levendulát.

Mint minden mágikus eszközre igaz, így ebben az esetben is érvényes, hogy a legfontosabb összetevő maga a felhasználó! A megfelelő szándék, érzelem és koncentráció az, ami aktiválja és kifejti ezen növények egyébként potens erejét!

Használd a szív területén, az egész mellkason, csuklókon, halántékon vagy ahol úgy érzed, kellene több tér és felszabadultság. A halántékon használva harmonizálja a két agyféltekét. Érintsd meg vele először szív központodat, csecsemőmirigyed, torkodat, majd vállaidat, karjaid hajlatát, csuklókat és tenyereket, ezzel jelezve, és energetikailag mutatva az utat, miáltal szívedből jövő valóságod megjelenik a kezeid alatt. Táplálhatsz vele egy kedvenc tárgyat, ékszert vagy ásványt is, amit közben hordasz személyeden, hogy az úgy fejtse ki hatását. A nyaklánc lenne legalkalmasabb, mivel fizikailag is közel viseled a szívedhez.

Egyes boszorkány szereti megjelölni az energia áramlás útját, ezért érinti vele mellkast, csecsemőmirigyet, torkot, vállait, a karok hajlatát, csuklóját, majd tenyereit, ezzel jelezve, hogy szívéből jövő szándék hogy jelenjen meg cselekedetei által. Diszharmonikus helyzetek közepette a szív területet dörzsöli be vele, és halántékait érintve összhangba hozza a két agyféltekét. Kedvenc tárgyat, ékszert táplál vele, amit személyen hord, a legalkalmasabb ezek közül a medál. Szürke vagy rózsaszín gyertyát felken vele a kiegyensúlyozottságért és önszeretetért.

24
11.40 
8.69
Begin: 16/02/2024   While stocks last!
Discount: 24
Saving 2.71 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes Rituális Olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Mivel ezek rituális olajak, mindegyiket kicsit másként érdemes használni, céljaidnak megfelelően. Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.