VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Elengedés Rituális Olaj 10 ml
Elengedés Rituális Olaj 10 ml
11.40 
8.69

Elengedés Rituális Olaj 10 ml

Igazi kedvence azoknak, akik sok szellemi munkát végeznek, erőteljes önismereti munkát folytatnak.

Segít a már nem hasznos érzelmek, helyzetek, eszmék elengedésében és azok transzformálásában. Támogat abban, hogy „kidolgozd” magadból, ami már elavult és visszatart.
Helyet nyit az újnak, felkészít a befogadásra.

Talán egyik legfontosabb dolog, amit tenni tudunk az életben, azaz elengedés. Ennek folyamata kell, hogy megelőző a teremtést, a valóra váltást és a nyugalom megszerzését is! Elengedni nem csupán azt jelenti, hogy többé nem foglalkozol egy bizonyos dologgal, hanem velejárója az átalakulás is. Ha valóban elengedtél valamit, akkor tér nyílik arra, hogy építkezzél és behívjál életedbe olyas dolgokat, amelyekre valóban hivatott vagy. Az elengedés az gyógyulás és fejlődés!

Mint minden mágikus eszközre igaz, így ebben az esetben is érvényes, hogy a legfontosabb összetevő maga a felhasználó! A megfelelő szándék, érzelem és koncentráció az, ami aktiválja és kifejti ezen növények egyébként potens erejét!

Tartalmazz többek közt zsályát, levendulát, zsurlót, ürömöt, palo santo-t, és fenyőt.

Egyes boszorkány, amikor az elengedéssel és megtisztulással dolgozik, a talpait érinti varázsfőzettel, olajjal, stb. hogy azokon keresztül „lehúzza” a bajt okozó energiát. Erőteljes mozdulattal, dobbantással engedi lábait a talajra, hogy kidolgozza magából lendülettel a pangó energiákat. Más esetben, végigpásztázza testét tetőtől talpig, megkeresve és összegyűjtve a gócpontokat, amelyek ugyanúgy lábon át távoznak. Megkéri a földet, hogy fogadja és alakítsa át. Ezt mindig köszönettel és apró felajánlással hálálja meg. Olyan területet dörzsöl be vele, ahol feszültség és energia blokk van. Fehér vagy fekete színű gyertyát felken vele és elengedési szándékkal gyújtja meg. Ahogy leég a gyertya, így megsemmisül annak hatása is, amit képviselt.

24
11.40 
8.69
Begin: 16/02/2024   While stocks last!
Discount: 24
Saving 2.71 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes Rituális Olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Mivel ezek rituális olajak, mindegyiket kicsit másként érdemes használni, céljaidnak megfelelően. Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.