VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Liminal Oil
Liminal Oil
14.11 
8.14

Liminal Oil

A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.
42
14.11 
8.14
Begin: 21/03/2024   While stocks last!
Discount: 42
Saving 5.97 €
Details
Mióta készülődőben van már ez az olaj…..Már múlt évben felmerült bennem, hogy megalkossam aztán valahogy feledésbe merült. Most ősszel újra megszólított a ihlett és igény!

Igény azért van rá, mert rengeteget merülünk alá, megyünk át, nézzük máshonnan. Az intuíciónk legértékesebb fegyverünké vált és nap mint nap hagyatkoznunk kell rá. Rengeteg információ talál ránk folyamatos áradattal és valahonnan belülről kell hogy érkezzenek a számunkra értékes üzenetek, mert hanem elkavarodunk.

A térrel való kapcsolattartás és kommunikáció mind ennek a háttere. Ez a tér táplálja és informálja az egészet- tulajdonképpen ez hozza létre és generálja az élet hologramot. Jól megismerni és megtanulni közlekedni ott (is) elengedetlen része bármilyen szellemi munkának.

A Liminális olajt érdemes segítőül hívni bármilyen spirituális munkához, jövendöléshez, kreatív önismerethez. Támogatja kommunikációdat a tér lényeivel és az átszellemülést, ami az ottani ténykedéshez szükséges. Használd halántékon, hajvonal mentén, harmadik szemen, és táplálékként olyan tárgynak, ami jelentős a tér-idő utazásaidban.

Ravensara, cédrus, rózsafa, tömjén és zsálya hipnotikus keveréke fekete obszidiánnal és holdkővel

5ml roll üvegben

Additional products
Similar products