VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Florida Víz 100 ml
Florida Víz 100 ml
14.11

Florida Víz 100 ml

A Florida víz annyit jelent, hogy virág víz és egy igazán sok oldalú varázsszer. Hosszan visszanyúló hagyománya van főleg közép és dél Amerikában, ahol sámánok, gyógyítók előszeretettel használják a mai napig és elengedhetetlen kellékük. Habár számtalan receptje és verziója van, a lényeg ugyan az: a virágok, növények alkoholos kivonata kerül felhasználásra mind spirituális és mundán eljárások végzéséhez.

Erős energetikai tisztító hatása van ezért használható egy szertartás vagy belső munka előkészületeiben vagy akár a tér és eszközök semlegesítésére. Gyakran használják felajánlásként a szellemvilágnak, ebben az esetben akár a teljes üveg tartalmát a földre öntözik, ahol majd sorra kerül a munka.

Tartalmaz többek közt rózsát, levendulát, babért, bergamottot, nerolit, és jázmint.

Egyes boszorkánynak és sámánnak elengedhetetlen eszköze a környezet és önmaga, mások megtisztítására. Az utóbbi helyzetben, tarkón használva, erős lefele söprő mozdulatokkal távolítja el a nehéz energiákat, és hatásokat.

Ajánld fel áldozatként az isteneknek, szellemeknek vagy őseidnek, attól függően mi a hitrendszered. Ebben az esetben kint, a földre érdemes locsolni, kőrt leírni vele a megfelelő szándékkal és imákkal. Másfelől pedig használd tárgyak energetikai tisztításra, például spirituális eszközök, mágikus tárgyak rendszeres karbantartójaként. Az oltárt ezzel lemosni is kiváló ötlet. Adhatod felmosó vízhez, alkalmas mint tisztítószer. Sok oldalú a felhasználása, ezért bízz a megérzéseid sugallatában!


Spricceld arra, amit szeretnél vele megtisztítani, legyen ez bármi, teret, kellékeid, oltárod eszközei, stb. Fizikai és energetikai tisztító! Vedd figyelembe, hogy egyes kristálynak nem tesz jót, ha folyadékkal érintkezik, ilyen pl. a pirit, szelenit.

Energetikailag és fizikailag is rendkívüli tisztító, semlegesítő hatása van. Jellemzően citrusos és virágos illata erősen élénkíti és megnyitja az elmét és a teret. Ezért is alkalmas szertartás és spirituális munka előtt használni, mert fogékonyabbá teszi mind a résztvevőket és magát a teret is a finom rezgésekre.

Hétköznapi szinten, oldja a stresszt, megtisztít az energetikai szennyeződéstől és felfrissít.

14.11
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.Additional products
Similar products