VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Megtisztulás Téresszencia 30 ml

Erőteljesen semlegesíti a negatív és pangó energiákat, felfrissíti a teret.

Különösen hasznos azoknak, akik terápiás munkát végeznek és szeretnék energetikailag megtisztítani a teret, önmagukat és ügyfelüket a kezelés előtt/után.

Naponta érdemes legalább egyszer, de akár többször is energetikailag felfrissíteni magunkat és környezetünket. Életmódunktól és elfoglaltságunktól függően, ez konkrétan szükséges is lehet. Ha városban élsz, sokat közlekedsz, vagy esetleg terápiás munkát végzel, akkor rengeteg energia rád rakódik a nap folyamán. Ez a keverék segít semlegesíteni ezeket az energiákat, hogy tiszta lappal, több erővel tudjad folytatni a dolgodat.

Tartalmaz többek közt hegyikristályt, zsályát, bergamottot, borókát, ürömöt, levendulát, és szegfűszeget. Alkohol alapú.

Használd közvetlenül energia testeden! Fújd magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. Használd a környezetbe, ahol sok ember volt, konfliktus helyzet történt, vagy stagnáló energiák felszabadítására. Konkrét tárgyakat, mint például kedvenc ásványokat, vagy spirituális eszközöket is megtisztíthatsz vele! Frissítsd vele oltárodat. Csoportos események előtt és után használd.

FIGYELEM: csak olyan ásványokon használd, amelyek nem érzékenyek folyadékra! Például malachiton, piriten, szeleniten és még sok más ásványon NEM szabad!

27
13.03 
9.50
Begin: 13/02/2024   While stocks last!
Discount: 27
Saving 3.53 €
Out of stock
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.

Additional products