VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Lilith Mini-Szett: Vágyok, tehát vagyok!

Lilith Mini-Szett: Vágyok, tehát vagyok!
Lilith Mini-Szett: Vágyok, tehát vagyok!
Szett tartalma:

Fuck ME illatspray 30 ml
Lilith olaj 10 ml
vörös rituális gyertya

Ütős kombináció ez! Érdemes a két illatot egymást kiegészítve használni, felváltva vagy egyszerre! Ahogy Neked jól esik! A rituális gyertya csak felerősíti a hatást.
Fogalmazz meg egy szándékot, aminek irányába akarod küldeni ezt a rengeteg energiát és a gyertya meggyújtásával indítsd el a folyamatot. A következő időszakban, amikor használod a Lilith Olajt és Fuck ME-t, akkor ezt a célt erősítsd meg!
Lendületet, nyitottságot és bátorságot ad ahhoz, hogy menj az után, amire igazán vágysz! Összekapcsol a valódi vágyaiddal és erőt ad ahhoz, hogy tegyél is érte.

A Fuck ME frappáns varázsszer azoknak, akiknek, ami szívükben, az a szájukon.

Egyszerre friss és édes, kicsit buja, picit fűszeres. Azt üzeni az Univerzumnak- itt vagyok, nyitott vagyok arra, ami jön, áramlak, kíváncsi vagyok. Megélem magam, megélem a pillanatot. Élvezek élni!
Kissé szokatlan, kifejező. Nem kertel, hanem egyenes, amilyen Te.
főbb összetevői: pacsuli, bazsalikom, lime, koriander, rózsa, és vanília

A Lilith Olaj illata mély, átható, erős, balzsamos. Arra hív, hogy lépj az erődbe!
Az integrált, fénybe emelt és feldolgozott Lilith tartalom nem pusztító, hanem tápláló és kreatív. Megtestesíti azt a női minőséget, aki tudja magáról, hogy ki Ő és mit akar. Nem kér bocsánatot, azért mert valakinek ez nem tetszik. Elfoglalja a terét, mint egy királynő, mert ismeri értéket és erejét, ami határtalan, zabolázatlan és vad.
Főbb összetevők: pacsuli, pálmarózsa, rozmaring, perui balzsam, ylang ylang
olvass bővebben itt: https://wildiris.hu/Lilith-Olaj


25.79
Not available for purchase!
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.