VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Térképezés (energetikai pásztázás térképpel)
Térképezés (energetikai pásztázás térképpel)
40.71

Térképezés (energetikai pásztázás térképpel)

Csörgővel történő energetikai felmérést végzek, miközben rád hangolódok. Felrajzolom, amiket láttam egy ember formájú térképre, ami arra szolgál, hogy a továbbiakban tudatosabban tudjál dolgozni magadon. Sámánutazás előtt gyakran végzem, hogy pontosabb képet kapjunk arról, mivel érdemes foglalkozni az utazás alatt. Önmagában nem közérzet javító szolgáltatás, de a feltárás segít a megértésben és integrálásban.

Maga az eljárás gyors, de előtte és utána is beszélgetünk. Szánj rá 1.5 órát
40.71
Details
A Térképezés egy energetikai pásztázás, amely ebben az esetben csörgővel történik. A csörgő segít nekem abban, hogy elmém kizökkenjen a hétköznapi üzemmódból és théta hullámokat produkáljon.

Ahogy végig pásztázlak, megjelennek képek és benyomások, amelyek adott testrészekhez kapcsolódnak. Amint összegyűjtöttem az információkat, felrajzolom egy ember formájú térképre, hogy Te is lásd az egészet rendszerben. Átbeszéljük, hogy mi mit jelent, hogyan jelent meg és mit lehet ezzel tenni. Átértékeljük, hogyan függnek össze az egyes területek és mi lenne a legkézenfekvőbb cselekvési terv ahhoz, hogy előre tudj mozdulni most.

Ez önmagában is hasznos, mint tudatosítás. Sámánutazás előtt is szoktam javasolni, mert akkor az utazásban célzottabban lehet dolgozni.

A Térképezés nem helyettesíti az orvos által végzett diagnosztikát!

Minden szolgáltatás igénybevételét követően, 10% kedvezménnyel tudsz vásárolni Wild Iris termékeket!

Sarah Carlson festménye látható