VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Jövendölés Csont Dobással
Jövendölés Csont Dobással
40.71

Jövendölés Csont Dobással

A csont dobás az emberiséggel egyidős módja a sors olvasásnak. A „csontokat” azaz különböző jelentőséggel bíró apró tárgyakat kivetek egy felületre, ahol esésüktől és pozíciójuktól függően értelmezem. További segítségül húzok rá Tarot kártyát. Átbeszéljük a felmerülő helyzetet és akciótervet szövünk közösen.
40.71
Details
A tudó és látó emberek gyakran olvastak ki üzeneteket a természeti jelenségekből, mint pl. a füst, vagy köd, felhők és madarak járása, állatok vándorlása, halak viselkedése; abból, hogy bizonyos növények itt vagy amott nőnek, miként folyik szét a gyertya viasza, és milyen formát öltenek a tea levelek vagy kávé zacc.

A csontok dobása is valami hasonló történet. Annyiban más, hogy a csontok, az egy készlet, ami idővel érik össze. A darabok, amelyek a készletet alkotják minden jövendölőnél különféle, egyénileg fontos tárgyakból tevődik össze.

Ezeket több módon lehet kivetni és értelmezni. Fel kell tenni egy kérdést, és a tárgyak esése visszatükrözi a választ. Erre még rá lehet kérdezni Tarot kártyával vagy ingával. Én Tarot használok.