VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Kreativitás Téresszencia 30 ml
Kreativitás Téresszencia 30 ml
13.03 
9.50

Kreativitás Téresszencia 30 ml

Élénkítő, ébresztő és elgondolkodtató hatást érhetünk el ezzel a keverékkel. Felfrissíti az elmét és érzékeket, fokozza a kreativitást és motivációt.

Összetevőinek szinergiája elsősorban megnyit az inspiráció felé, majd segít ezt „megemészteni” és végül magvalósítani kreatív módón.

Fontos kelléke lehet alkotó embereknek, művészeknek, hogy könnyebben jöjjön az önkifejezés. De hasznos lehet tanulóknak, vizsga előtt, illetve lehangolt időszakokra.

Nem csak a művészeknek és alkotóknak kell egy kis inspiráció. Mindenkinek szükséges a lelkesítés, valami, ami előhozza és feleleveníti a szunnyadó energiákat, amelyek bennünk lakóznak. Ha elakadtál egy kreatív folyamatban, nem jönnek az ötletek vagy egyszerűen fáradt vagy, akkor ez a keverék felpezsdít és kimozdít.

Tartalmaz többek közt aventurin kristályt, borsmentát, fenyőt, gyömbért, édesköményt, grapefruitot, és narancsot.

Használd, mielőtt nekilátnál az előtted álló feladatnak, sőt használat után engedj magadnak egy kis teret, amikor csak ötletelsz, firkálsz vagy leírsz gondolatokat, amelyek beugranak. Segít élvezni újra ezt a folyamatot!

27
13.03 
9.50
Begin: 13/02/2024   While stocks last!
Discount: 27
Saving 3.53 €
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.