VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Szexuál Mágia Rituális Olaj 10ml

A varázserő és csábítás belülről fakadó forrására segít rátalálni. Mélységes, édes, fűszeres keverék, amely titokzatossá tesz mások szemében.

Ugyan akkor, hasznos lehet a személyes átalakulásban, a belső alkímia folyamataiban. Állandóan változunk, ráadásul a havi ciklikusság, együtt a térben megjelenő aktuális energiákkal finoman hangol arra, hogy mindig egy magasabb és mélyebb szintre tudjunk eljutni. Ez egy átalakító és érési folyamat, ami olykor nem könnyű. Ha képesek vagyunk helyére terelni szexuális energiánkat, akkor általunk megjelenhet az örömteli teremtés és lehetőség.

Mélyre ható, markáns keverék ez, amely meglep azzal, hogy mennyivel többet jelent a szexualitásod, mint az elsőre gondolnád. Több rétegét tárja fel, még is titokzatosságot kölcsönöz. Alkalmas belső munkára a szexualitás misztériuma körül, de használhatod szex mágiára is. Segít bevonzani olyan partnert és olyan helyzeteket, amelyek számodra örömet jelentenek.

Azok számára is értékes támogató lehet, akik szexuális trauma áldozatai. Legyen szó erőszakról, kihasználásról, de akár testkép zavarról, visszautasításról, önbizalom hiányról, nemi szerveket érintő betegségekről, a szexuál mágia segít abban, hogy ezzel kapcsolatos érzelmeidet feldolgozd. Ebben az esetben, feltétlenül együtt használd a Balzsam Lélekgyógyító olajjal, hogy a feljövő érzelmek, megfelelő módon integrálódhassanak szeretetben!

Mint minden mágikus eszközre igaz, így ebben az esetben is érvényes, hogy a legfontosabb összetevő maga a felhasználó! A megfelelő szándék, érzelem és koncentráció az, ami aktiválja és kifejti ezen növények egyébként potens erejét!

Tartalmaz többek közt tonkát, rózsát, jázmint, pacsulit, koriandert és damianát.

Egyes boszorkány személyes illatként kedveli, pulzuspontokon vagy az alhason használja, hogy aktiválja a szakrális központot. Jóga vagy tánc előtt használja ugyan ezen a területen, hogy a mozgással együtt még erőteljesebb örömöt tapasztaljon.
Szerelem/ szex mágiához, vörös gyertyát ken fel vele. Ugyan ebben a témában, petícióra cseppenti. Holdvérrel keverve is alkalmas ugyan ezekre a célokra.
NEM SÍKOSÍTÓ!

24
11.40 
8.69
Begin: 13/02/2024   While stocks last!
Discount: 24
Saving 2.71 €
Out of stock
We recommend the following product(s) as accessories
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes Rituális Olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Mivel ezek rituális olajak, mindegyiket kicsit másként érdemes használni, céljaidnak megfelelően. Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.

Similar products