VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Kígyó Bűvölő

Kígyó Bűvölő
Kígyó Bűvölő
Kígyó Bűvölő
Kígyó Bűvölő
Kígyó Bűvölő
Kígyó Bűvölő
Szett tartalma:

Kristályvíz Elixír Szett: Kígyó Bűvölő (4 prémium minőségű ásvány, tasak, kristály pohár, 6 oldalas útmutató)
Lilith VAGY Erőforrás Rituális Olaj 10ml

Neked szól ez a kombináció, hogy ha erődre akarsz találni. Az erő ott van már benned, csak fel kell ébreszteni, életre kelteni. Lehet, hogy még eddig nem ismerted, mert mindig elnyomtak vagy beárnyékoltak, vagy talán nehéz időszak után lesújtott vagy és ideje újra lábra állni.
Az általad készített kristályvíz sejtszinten az újrakezdésre hangol, ezek a markáns illatok pedig felpezsdítenek és magadba vetett hitedet ébresztik.

Kígyó Bűvölő: Erő Ébresztése (karneol, vérkő, tigrisszem, füstkvarc)

Ez a keverék biztosít abban, hogy két lábbal állj a földön, miközben a tettek mezejére lépsz. Életerőt, tűrőképességet és kitartást kölcsönöz, hogy minden eléd gördülő akadályt könnyedén, higgadtan leküzdjél és az abból származó tanítások áltál bölcsebb legyél. Felébreszti a rejtett képességeket, a benső transzformáló energiákat miáltal egyre emelkedsz, sosem elveszítve a talajjal és önmagaddal lévő kapcsolatot.

A Lilith Olaj illata mély, átható, erős, balzsamos. Arra hív, hogy lépj az erődbe!
Az integrált, fénybe emelt és feldolgozott Lilith tartalom nem pusztító, hanem tápláló és kreatív. Megtestesíti azt a női minőséget, aki tudja magáról, hogy ki Ő és mit akar. Nem kér bocsánatot, azért mert valakinek ez nem tetszik. Elfoglalja a terét, mint egy királynő, mert ismeri értéket és erejét, ami határtalan, zabolázatlan és vad.
Főbb összetevők: pacsuli, pálmarózsa, rozmaring, perui balzsam, ylang ylang
olvass bővebben itt: https://wildiris.hu/Lilith-Olaj

Az Erőforrás Rituális Olaj használatával, rátalálhatsz belső erődre, a középpontra, ahonnan indíthatsz minden cselekvést. Nehéz időszakban, nagyszerű lelki támogató.

Markáns összetevői leigázzák az illúziókat saját magadról és helyzetedről. Segít rátalálni bázisodra, ahol valódi önbizalom lakózik, nem csupán az ego kompenzációja. Azoknak javasolom, akik megviselve érzik magukat és eltávolodtak maguktól, de szeretnének újra magukra találni és megjelenni teljes erejükkel az életben.
Tartalmaz többek közt rozmaringot, sárkányvért, csalánt, koriandert, cédrust, és gyömbért.
olvass bővebben itt: https://wildiris.hu/Eroforras-Ritualis-Olaj

44.79
Not available for purchase!
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.