VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Manifesztáció Rituális Olaj 10 ml
Manifesztáció Rituális Olaj 10 ml
11.40 
8.69

Manifesztáció Rituális Olaj 10 ml

Manifesztáció Rituális Olaj 10 ml
Manifesztáció Rituális Olaj 10 ml
Olyan növények alkotják ezt a keverékeket, amelyek hozzád vonzzák a jó szerencsét, bőséget és segítenek megteremteni életedben azokat a dolgokat, amelyek fontosak számodra. Megnyitja a lehetőségeket előtted!

Tartalmaz többek közt borsmentát, fahéjat, szerecsendiót, szegfűszeget, kamillát és narancsot.

Ez egy jószerencse olaj, ami elűzi az akadályokat, és elősegíti a megvalósítást. Támogatja az ötletek leföldelését, és ezzel a gyakorlatiasság felé ösztönöz, hogy tegyél is konkrét lépéseket azért, amit szeretnél.

Egy igazi kedvenc! Megfelelő szándékkal és eljárással használva, nincsenek előtted határok. Mint minden mágikus eszközre igaz, így ebben az esetben is érvényes, hogy a legfontosabb összetevő maga a felhasználó! A megfelelő szándék, érzelem és koncentráció az, ami aktiválja és kifejti ezen növények egyébként potens erejét!


Egyes boszorkány ezzel hangolja magát egy fontos esemény előtt, hogy maximálisan nyitott legyen befogadni az Univerzum által felkínált lehetőségeket. Egy két cseppet a tenyerébe cseppent és összedörzsöli, ezzel energiád adva neki. Majd emelt karokkal, maga felé söprő mozdulattal, behívja azt, amit szeretne manifesztálni. Csukott szemmel, közben elképzeli és látja, érzi, részleteiben a már meglévő állapotot. Van aki, közvetlenül pénzre, pénztálcájába tesz belőle hogy az állandó mágnesként funkcionáljon. Lehet vele táplálni bármilyen tárgyat, ami képviseli a célt vagy bőséget képvisel. Cseppentheti petícióra, szigillumra, igéző üvegbe. Zöldgyertyát felkenhet vele manifesztáló mágiához. Csak a kreativitás szab határt!24
11.40 
8.69
Begin: 16/02/2024   While stocks last!
Discount: 24
Saving 2.71 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes Rituális Olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Mivel ezek rituális olajak, mindegyiket kicsit másként érdemes használni, céljaidnak megfelelően. Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.