VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Fekete Varázstükör

Fekete Varázstükör
Fekete Varázstükör
Tükörmágia

Már teljesen hétköznapi dolog a tükör, ezért nem feltétlenül tulajdonítunk neki különösebb jelentőséget. Régen kiváltság volt birtokolni tükröt; egyéb fényes felületeket használtak, pl. víztükröt, fémet.

Sok babona, hiedelem veszi körül a bűvös tükröt és több féleképen használható mágikus és önfejlesztő célokra.

A tükör lehet portál/ átjáró, az önreflexió és jövendölés eszköze, programozó felület, és védelmező pajzs.

A fekete tükör inkább alkalmas jövendölésre és portálként, míg a sima tükör kiváló önfejlesztő gyakorlatokra és negatív energiák visszaverésére.

Amint hozzád kerül a tükör, tisztítsd meg vízzel, füsttel, hanggal, szándékoddal, stb. Programozd vagy avasd fel a célodnak megfelelően. Ha szeretnéd, írd le rendeltetését jelen időben és helyezd a tükör mögé/ hátuljára. Egyéb mágikus jelekkel, számodra fontos szimbólumokkal is felruházhatod, amennyiben ez összhangban van a céloddal. Az ujjaddal is rajzolhatsz a fényes felületére olyan szimbólumot, amely támogatja a mágiádat. Például, ha portálként használod, esetleg az entitás szimbólumát rajzolhatnád fel, vagy ha védelemként, akkor egy pentagrammát.

Amikor nincs használatban, akkor a fekete tükröt fekete anyagba csavard és a sima tükröt fehér anyagba. A mágikus tükrödet, csak mágiára/ önismereti célra használd! Ha sima tükröt glamour mágiára használsz vagy napi megerősítésre, akkor célszerű elöl tartani és NEM elrakni!

Más NE használja a tükrödet!
13.30
Not available for purchase!
Details
fekete tükör
16.5x 21.5 kerettel együtt
sötét bronz keret
felakasztható és állítható
alkalmas portálként, jövendölésre, önismereti munkához