VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Korona Botanika: Viselhető Növényi Varázslat  (előleg)
Korona Botanika: Viselhető Növényi Varázslat (előleg)
13.57

Korona Botanika: Viselhető Növényi Varázslat (előleg)

Olyan régóta szerettem volna egy olyan workshop-ot tartani, ahol mindenki elkészíti saját koronáját! Konkrétan tizenhárom évvel ezelőtt, amikor Californiában voltam és még nem érett meg bennem, hogy boszorkány énem felszínre bukkanjon, akkor láttam egy meghirdetett workshop-ot ahol pontosan növényekből alkotta meg mindenki saját fejdíszét. Emlékszem, hogy az akkor olyan erősen megpendített valamit, hogy azóta bennem van és köze van ahhoz, amit hiszek és amivel foglalkozom.
Önmagában az, hogy egy nőkoronát öltsön, már eleve erős kifejezése annak, hogy méltóságteljesnek és erősnek tartja magát.
Továbbra, egy szakrális szimbóluma a vállalt feladatnak. A korona nem fejdísz! Amellett, hogy díszíti viselőjét, célja nem az ékesítés!
A korona viselete beavatás, vállalás, erőben levés, határhúzás és megnyílás egyszerre. Jelez egy szerepet, küldetéstudatot és önazonosságot.
Emellett, ennek elkészítésének az oka, célja és rendeltetése lehet teljesen egyéni. Senki sem fog ezúttal nemzeti vezetést vállalni, de saját életét vezetheti!
Ez egy nagyon személyes folyamat és mélyreható vonatkozásai vannak.
Vajon Te miért szeretnéd elkészíteni és fejedre helyezni a koronát?
- erődbe akarsz lépni
- nehéz időszak után, visszaakarsz találni magadhoz
- kész vagy vállalni és járni az utadat
- szertartások közben szeretnéd viselni
- akarsz kísérletezni a királynő archetípussal
- felavatod magad egy bizonyos rendeltetésre
- feleség vagy anya lett belőled és ezzel szeretnéd megünnepelni
- egy személyes célra készíted fel magad
- üdvözölni és ünnepelni akarod magad
- egyszerűen megérdemled
- szükséged van erőre
- bármilyen okod lehet rá, ami téged megszólít és ez tökéletes!
A workshopot egy szándék kinyilatkoztatással fogjuk indítani, ahol Te megfogalmazod a koronád jelentőségét. Egyéni igények és szempontok alapján fogad elkészíteni különböző növényekből, termésekből, kagylóból, tollakból és egyéb alkotóelemekből. Friss virágokat nem fogunk használni, azért hogy az alkotásod időtálló legyen és ne csak pillanatnyi szépsége legyen. A cél az lenne, hogy legyen saját kezed munkája által egy olyan viselhető szakrális tárgyad, amit bármikor magadra ölthetsz és részese a mágikus tevékenységednek.
Hozhatsz magaddal bármilyen szép és jelentőséggel bíró tárgyat, amit szeretnél belefoglalni, ha van ilyen. Minden hozzávaló elérhető lesz a foglalkozáson.
Kapsz egy leírást, hogyan avasd be, ami persze csupán ötlet és útmutatásként szolgál, de szabadon alkothatsz saját magadnak olyan szertartást, ami egyéni és meghitt számodra!
Sok szeretettel várlak ezen a pompás alkalmon! A workshop limitált létszámú és csak előzetes bejelentkezéssel látogatható.
Energiacsere: 13.000 Ft, ami tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot és egy kis kiszerelésű AVATÓ olajt.
Ahogy máskor is, ha ketten jönnétek, akkor 10.000 Ft/fő kedvezménnyel vehettek részt!
13.57