Manifesztáció és Elengedés

2021.04.20 12:50
Manifesztáció és Elengedés

Minden egyes nap anélkül, hogy túlságosan foglalkoznánk vele, szervezetünk nagyon intelligensen méregteleníti és újraépíti magát. Több szinten zajlik ez a ciklus és fenntartása harmóniát és jóllétet eredményez. 

Nőként, pedig ehhez még hozzá jön a hold időnk is, ami további jelentőséget ad annak, mit is jelent elengedni és teremteni.

Sokan vásárolnak tőlem Manifesztáció Rituális Olajt, fellelkesedve annak a potenciájától, hogy valamit létre fognak hozni, amit szeretnének. Nagy örömömre, ez gyakran így is történik, de amikor elkezdik használni az Elengedés olajt, akkor jönnek rá, hogy mennyi dolguk van még az elengedéssel!

Emlékszem, amikor fitoterápiát tanultam, akkor az oktatónk mindig hangsúlyozta, hogy minden kúra előtt, minden egészség helyreállító terápia előtt, az első lépes a méregtelenítés. Ugye itt fizikai szintet említettünk, de ha ez egyik szinten igaz, akkor minden szinten az.

Én is így gondolom- nem lehet összezárt öklökkel elkapni egy új lehetőséget, amit az élet felénk dob. Mihez is ragaszkodunk ennyire? Ki is ragaszkodik? Már megint csak az ego, a tettest. Ugye, neki egyetlen feladata az, hogy fenntartsa magát. Amilyen énkép kialakult bennünk magunkról, azt tudatlanul is próbáljuk fenntartani és visszaigazolni.

Azért van annyi munka az elengedéssel, mert évek alatt, egy élet alatt felgyülemlett egy halom séma, tévképzet, elfogultság, stb. Ezeknek a fellazításával párhuzamosan érdemes belefogni a teremtésbe. Hanem, könnyen beleeshetünk annak csapdájába, hogy rengeteg időt, erőforrást, pénzt bele teszünk olyas valamibe, amit nem is szeretnénk igazán. A manifesztáció lehet, hogy sikeresen megtörténik, de az eredmény még sem kielégítő.

Hát én mesélhetnék és mesélhetnék arról, hogy mi mindent megvalósítottam, amit igazából mélyen magamba nézve, nem akartam. Akarták helyettem a szüleim, a társadalom, random emberek az interneten.

Tehát, ennek fényében együtt ajánlom a két terméket, felváltott használattal. Nem reális, hogy MINDENT, de mindet elengedjünk, mielőtt nekilátunk a megvalósításhoz, ahogy az sem, hogy ész nélkül teremtünk mindent és bármit.

Manifesztáció és Elengedés Rituális Olajak

https://wildiris.hu/Manifesztacio-Ritualis-Olaj

https://wildiris.hu/Elengedes-Ritualis-Olaj