Eszközeid Animista Szemlélete

Wild Iris
Wild Iris
2021.05.05 10:03
Eszközeid Animista Szemlélete

Eszközeid Animista Szemlélete

Köszönöm szépen a kitartó érdeklődést portékaim iránt! Nagyon sokat jelent ez számomra, hogy amit én megálmodtam, azt Te beengeded a szakrális teredbe, életedbe. Hálás vagyok, hogy része lehetek spirituális utadnak, nagyon nagyon köszönöm!

Korábban már érintettem a témát, de akarok arról beszélni, hogyan lehetne még inkább elmélyíteni a mágikus munkát. Amióta így dolgozok, sokkal jobb eredményeket érek el, de azt félretéve, gazdagabb kapcsolatom van a környezetemmel, az eszközeim erejével és önmagammal is.

Mindenre, amit használok mágiához, szertartásokhoz (nem csak mágikus eszközökről gondolkodok így), arra úgy tekintek, mint lényre. Megszólítom, elmondom mi a dolga, megkérem, hogy mit tegyen és megköszönöm, hogy azt tette. Mind ez pillanatnyi belső dialógust jelent, de persze mondhatod hangosan is, persze ha mások is körülötted vannak, talán kissé…. furának fognak hinni J 

Beszéded, gondolat átviteled, legyen természetes, mintha akárkivel beszélnél. Nem kell fennkölt dolgokra gondolni. A lényeg, hogy kapcsolatot teremtesz, tudomásul veszed, hogy erő és potencia van mindenben. Ismételt megszólítással és használattal, azaz eszköz lénnyé válik, mert figyelmet szentelélt neki és ettől nő az ereje. Ezzel nem azt mondom, hogy előtte nem rendelkezett erővel, csak azt, hogy minél inkább ezt megerősíted, annál hatásosabb lesz az a valami.

Érdemes ezt tenni bármilyen termékkel, amit tőlem vásároltál vagy máshonnan szereztél be. Úgy szintén gyertyákkal, késekkel, tollal, bármivel, mindennel. Olyan érzésed lesz, hogy körbe vagy véve jó barátokkal, akik a javadat akarják, akivel valódi elmélyült kapcsolatod van. Sokkal hatásosabb lesz a mágiád és másként nézel majd egy egyszerű tárgyra, amit talán eddig semmibe vettél.

Régebben, egy eszköz számomra pont annyi volt- valami, amivel elérhetem a céljaimat. Használtam őket. Észrevettem, hogy a testemet is csak használom arra, hogy megvalósítsa aktuális feladataimat és vágyaimat. Nem vettem önmagában túl sokban. Ez szomorú. Amikor erre rájöttem, elkezdtem másként megközelíteni mindent. Boldogabb vagyok és érdekesebb, népesebb a világ, mint eddig mertem hinni.