Térképezés: Energetikai Pásztázás Rólad

Wild Iris
Wild Iris
2021.10.28 10:11
Térképezés: Energetikai Pásztázás Rólad

TÉRKÉPEZÉS

Tegnap volt nálam egy fiatalember, hogy összeállítsunk neki egy mágiát. Az elmondottak alapján tudtam volna neki javasolni néhány dolgot, terméket, hogy milyen mágiát lenne érdemes csinálni…. Ezek mind elindították volna egy irányba, és szerzett volna tapasztalatokat, egy bizonyos szintig ez hasznos is.

De mind ez elméből jött volna, megérzésekből is persze, amelyek tartalmaznak némi rávetítést (mert nem vagyok tökéletes). Azt javasoltam, csináljunk inkább egy Térképezést, és lássuk meg, hogy energetikailag mi van most jelen és dolgozzunk azzal.

Így is lett és rögtön ráláttunk arra, hogy milyen dinamikák húzódnak a háttérben, amelyek eredményeképpen megjelenik egy bizonyos viselkedés vagy érzet. A felrajzolt térképen láttuk az összefüggéseket, és azt is, hol és hogyan érdemes elkezdeni a munkát- NEM a legbonyolultabb ponton, hanem ott ahol könnyebb a behatolás, ami kevesebb erőfeszítéssel elkezdi oldani az egész rendszert.

Ha kíváncsivá tettelek és szeretnél Te is egy Térképezésre jelentkezni, írjál üzenetet!

A művelet maga gyors, utána átbeszéljük. Szánj rá 1-1.5 órát.

A Térképezés egy energetikai pásztázás, amely ebben az esetben csörgővel történik. A csörgő segít nekem abban, hogy elmém kizökkenjen a hétköznapi üzemmódból és théta hullámokat produkáljon.

Ahogy végig pásztázlak, megjelennek képek és benyomások, amelyek adott testrészekhez kapcsolódnak. Amint összegyűjtöttem az információkat, felrajzolom egy ember formájú térképre, hogy Te is lásd az egészet rendszerben. Átbeszéljük, hogy mi mit jelent, hogyan jelent meg és mit lehet ezzel tenni. Átértékeljük, hogyan függnek össze az egyes területek és mi lenne a legkézenfekvőbb cselekvési terv ahhoz, hogy előre tudj mozdulni most.

Ez önmagában is hasznos, mint tudatosítás. Sámánutazás előtt is szoktam javasolni, mert akkor az utazásban célzottabban lehet dolgozni.

A Térképezés nem helyettesíti az orvos által végzett diagnosztikát!