VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Lilith Mini-Szett: Picsába Küldő

Szett tartalma:

Fuck OFF illatspray 30 ml
Lilith olaj 10 ml
fekete rituális gyertya

Ütős kombináció, ha eleged van abból, hogy mások hülyének néznek vagy kihasználnak. Ideje ennek véget venni és visszahívni magadhoz az erődet! A Fuck OFF segít markáns határokat húzni, hogy legyen több tered arra, amit Te akarsz. A Lilith olaj pedig megerősít abban, hogy önmagad lehetsz, nem tartozol magyarázattal, sőt semmivel. Támogat abban, hogy az erődben és méltóságodban szilárdan állj, még akkor is, amikor mások méltatlanul viselkednek veled. Idővel, olyan magatartást kölcsönözhet, amely tiszteletet parancsol.
A fekete rituális gyertya beindítja a határok kijelölését. Fogalmazd meg pontosan mit akarsz, mi a határ. Habár, itt egy NE! és NEM! témával dolgozol, ettől függetlenül azt fogalmazd meg, amit IGEN akarsz, tehát pl. Erőmben állok mindennap! Csak is azok az emberek és hatások érhetnek el hozzám, amelyeket a jóllétemet támogatják. Aki tiszteletlen velem, az számomra semleges és jelentéktelen személy.

Frappáns varázszser azoknak, akiknek, ami szívükben, az a szájukon.
A Fuck OFF fűszeres, füstös, földies, éles és átütő. Azt üzeni a környezetednek, hogy egy lépés hátra, most magamnak akarok lenni. Határt húz, tartást ad, hogy ne félj kicsit önzőzni, mivel kurvára megérdemled.
Kissé szokatlan, kifejező. Nem kertel, hanem egyenes, amilyen Te.
főbb összetevői: cédrus, dohány, vérnarancs, rózsabors, bergamott, és levendula

A Lilith Olaj illata mély, átható, erős, balzsamos. Arra hív, hogy lépj az erődbe!
Az integrált, fénybe emelt és feldolgozott Lilith tartalom nem pusztító, hanem tápláló és kreatív. Megtestesíti azt a női minőséget, aki tudja magáról, hogy ki Ő és mit akar. Nem kér bocsánatot, azért mert valakinek ez nem tetszik. Elfoglalja a terét, mint egy királynő, mert ismeri értéket és erejét, ami határtalan, zabolázatlan és vad.
Főbb összetevők: pacsuli, pálmarózsa, rozmaring, perui balzsam, ylang ylang
olvass bővebben itt: https://wildiris.hu/Lilith-Olaj

9 500 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.