VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Misszió

Egyetlen célom a Wild Iris megalkotásával az, hogy visszaadjam Neked az irányítást életed fölött! Személytől függően, ez sok féleképpen néz ki. Akár keresed még az utat, vagy már rajta vagy, de vannak olyan kihívások, amelyek újra és újra eléd gördülnek, van megoldás! A megoldás önmagában egy felfedező folyamat és örömteli is lehet!

Sokan eltávolodtunk belső erőnktől, vagy úgy érezzük sosem volt erőnk igazán. Ez a modern életmód és társadalom produktuma- egy népbetegség önmagában! Mivel tudom első kézből, milyen bizonytalanul tébolyogni és navigálni a különféle spirituálisan ösvényeken, éreztem, hogy az igazi válaszok csak is belülről jöhetnek. Nem létezik egyetlen megoldás, mivel mind mások vagyunk, és másként érünk el ugyan oda: a szeretet és elfogadás szabadságába.

Szívből tudom és zsigerből érzem, hogy az ember legjobb erőforrása az a hétköznapi rituálé. Egyszer volt, hol nem volt, egy olyan idő, amikor lányokból és fiúkból nő ér férfi vált a beavatás áltál. Pontosan érezték mikor jött el a váltás ideje, mert ez megünneplésre került! Gyakran erőteljes és kihívásokkal teli volt ez a beavatás, de önmagukban biztos és céltudatos közösség tagokat eredményezett.

Az ősi ember szertartásokkal jelölte a fogantatásra való felkészülést, szülést és születést, születésnapot, felnőtté válást, sikereket, és halált is. Hétköznapi rituálék és mágia volt az elengedhetetlen elem, mely lehetővé tette a változást, gyógyulást és a kapcsolatot a szakrális birodalommal.  

Ez mára igen csak feledésbe merült nyugati társadalmunkban és az eredmény végzetes! Sokan nem tudják, hogy kicsodák, céltalanok, üresek és betegek. Pótcselekvésekkel, kompenzációval, függőségekkel és túlfogyasztással igyekszenek pótolni egy csillapíthatatlan éhséget az isteni iránt.

Az említett tradíciók habár homályba merültek vagy nem is voltak, mi most, saját döntések alapján alkothatunk új szokásokat és szertartásokat önmagunknak és szeretteinknek.

A hétköznapi rituálék megtartanak és erőt adnak! Segítenek visszanyerni személyes erőnket, céljainkat és tisztánlátásunkat.

Ami tehetsz önmagadért, azt tedd meg! Légy önmagad, lépj az erődbe, mert szükség van rád és Te vagy az egyetlen, aki olyan, mint, Te. Soha nem volt és nem is lesz még egy ilyen teremtmény a világon. Te vagy a kulcs önmagadhoz, élj vele!