VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Rólam

Üdvözöllek az oldalamon! Írisz vagyok, hivatásos boszorkány, spiritiszta és segítő. Sokáig kerestem „valódi munkát” és évekig próbálkoztam mással, de mindig utolért és magával ragadt az ellenállhatatlan, mélyről jövő hívás, hogy pontosan az legyek, ami most vagyok.

Már kicsi gyermekként is boszorkánynak éreztem magam és kommunikáltam mindenfélével, ami körbe vett. Nem tulajdonítottam ennek túl sok figyelmet, hiszen azt gondoltam, hogy mások is így élik meg a valóságot. Később az iskolában szembesültem azzal, hogy furcsa vagyok és teljesen más dolgok foglalkoztatnak, mint az átlagembert. Mostanra már, nem túlságos elrugaszkodott dolog rituálékat csinálni, agyaggal bekenni az arcodat vagy tanító növényekkel kapcsolódni. Sőt azt látom, nagyon örömömre, hogy egyre inkább elfogadott dolog visszatérni ezekhez az ősi gyökerekhez.

Ami az én specialitásom azaz, hogy nagyon érzékeny vagyok, és ezért könnyen képes vagyok ráhangolódni dolgokra. Ez akkor nagyon értékes, amikor növényeket válogatok össze egy bizonyos keverékhez. A növények megsúgják, hogyan tudnak hozzájárulni az adott folyamathoz és milyen tanítással bírnak.

Jó elemző vagyok és látom az összefüggéseket az emberi természetben, hogy miként van valaki összerakva, és milyen irány segíthetne a személyes fejlődésében.

Saját „összetételemnek” köszönhetően, víz és levegő minőség vagyok. Erős és széles az érzelmi kapacitásom és empátiám őszinte. Ugyan akkor, intellektuálisan is tudok kapcsolódni, megtalálni az összefüggéseket és értelmes megoldásokat kínálni.

Animista vagyok. Mindenben látom és tisztelem az életet. Kíváncsi vagyok, szeretek tanulni minden helyzetből, minden találkozásból.

Nagy boldogsággal tölt el, hogy ezzel foglalkozhatok.

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám. Érezd otthon magad!

Írisz