VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

AVATÓ Felszentelő Olaj
AVATÓ Felszentelő Olaj
4 800 Ft 
3 200 Ft

AVATÓ Felszentelő Olaj

Az AVATÓ valamennyi összetevője kapcsolódik a nyugalomhoz és szeretethez. Pont ilyen avatásra van szükségünk! Nagyon szépen megtart, stabilizál és megnyitja a szívet. Előkészít a befogadásra, teremtésre és beavat a szívszentélyedbe, ahonnan oly módon tudod létrehozni realitásod, ami összhangban van magasabb akaratoddal.

Illata mély, érzéki, átható, édes és virágos. Főbb összetevői között szerepel a rózsafa, tömjén, geránium, pacsuli és frézia.

Rózsafa
Felemelő és erőt, kitartást ad. Csillapítja az idegességet, nyugtalanságot és kölcsönöz egy stabil magatartást. Elűzi a borús gondolatokat és oldja a szorongást. Afrodiziákumként is hat.

Tömjén
Erősen átható, tisztító hatása miatt kiválóan használható minden spirituális, megtisztító, elűző és gyógyító célra. Megnyit a szubtilis birodalmak érzékelése felé és fokozza a pszichikai készséget. Ajándék és felajánlás a szellemi világnak.

Geránium

Harmonizálóan hat az érzelmekre és gondolatokra. Segít megérkezni a szívünkben, ahol rátalálhatunk arra, amit keresünk. Elűzi a negatív berögződéseket, depresszív hajlamot. Felemelően hat mindenféle „női bajra”. Egyensúlyt, elégedettséget és szerencsét hoz.

Pacsuli
Kábító illat miatt gyakori összetevője bármilyen szerelem, szex és bőség mágiának. Stimulálja és erősíti a gyökeret és minden témát, ami energetikailag odatartozik. Nyugalmat, biztonságot és melegséget kölcsönöz. Megszabadít a rossz gondolatoktól. Összekapcsol testeddel.

Frézia
A bizalom virága. Támogat abban, hogy szívünkben őszinteséget és ártatlanságot leljünk. Lecsupaszító, sallangok nélküli önszeretetre és önfelvállalásra sarkal. Bíztat a szolgálat vállalásban, a szív útjának járásában.

Egyes boszorkány szereti magát és eszközeit felavatni egy ilyen finom, sokoldalú olajjal. Ezt egy megjelölő mozdulattal teszi a megfelelő területen.
33
4 800 Ft 
3 200 Ft
Kezdete: 2024.02.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 33
Megtakarítás 1 600 Ft
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.