VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Balzsam Lélekgyógyító Olaj 10ml

Finom, lágy enyhén illatos olaj, melynek kevésbé az illatában, mint az energetikájában rejlik ereje.

A szívet, lelket dédelgető keverék ez, ha arra van szükséged, hogy valami kedves lágy érzés körbe öleljen és kényeztessen. Bármikor jól eshet, de főleg kudarc, vesztesség, nehézség után lehet igazán tápláló ez az olaj. Begyógyítja érzelmi sebeidet, segít visszanyerni erődet és bizalmadat önmagad és a világ felé.

Lelki gyógyír, balzsam a meggyötört, elfáradt harcosnak, ami túl sok csatán van túl. Támogatást nyújt, arra ösztönöz, hogy légy kegyelmes önmagaddal és ebből a térből építkezz újra.

Tartalmaz többek közt rózsakvarcot, körömvirágot, mirhát, somkórót, babért, szantálfát, és galagonyát.

Egyes boszorkány ilyen kényeztető összetevőkből készült olajjal kenegeti magát tetőtől talpig, ahol érzi, hogy gondoskodásra, kegyelemre van szüksége. Kiemelt a talpak, tenyerek, mellkas, alhas, gyomor, torok. Ilyenkor mindig figyelmes, elidőző körkörös mozdulatokkal dolgozik, szeretetet összpontosítva az érintett területekre.

Önmagában is használható, és kiegészítésként, amennyiben Szexuál Mágia vagy Elengedés rituális olajjal dolgozol, hogy megtámogasd az esetleg nehéz érzelmeket, amelyek ilyenkor feljöhetnek.

2 200 Ft
Nem vásárolható!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes mágikus olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.