VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Hangulat Téresszencia 30 ml

Ez egy édes, bársonyos esszencia, ami tényleg nem mindenkinek való. Témái a szexualitás, intimitás, érzékiség és ezeknek megélése önmagunkon belül és partnerrel is.

Amilyen illata is, úgy hatása is mélyreható, elősegíti a bensőséget, a meghitt jelenlétet.

Azoknak ajánlott, akiknek az intimitás nem csupán együttlétet jelent, és vágynak arra, hogy felfedezzék saját maguk és mások mélységeit.

Ha romantikus, szexi hangulatod van, akkor ez a keverék még rátesz egy lapáttal. Fokozza érzelmeidet és bujaságodat. Előhozza belőled a csábítót és kölcsönöz valami rejtélyes érzetet, ami vonzó másoknak. Jó lehet, ha éppen készülődsz randira, vagy nyitott szívvel indulsz neki a napnak/ éjszakának. De ha csak saját magad társaságának örvendesz és szükséged van egy kis én időre, akkor is kényeztet és körbe ölel.

Tartalmaz többek közt rózsakvarcot, tonkát, vaníliát, pacsulit, rózsát, jázmint, levendulát, és nerolit.

Fújd magad köré, ruhádra, amit viselni fogsz! Gyújtsál gyertyákat és pihenj egy illatos fürdőben. Használd, ha szerelmi szertartást tartasz vagy női beavatást. Még akkor is használd, ha hold időd van, hogy örömtelien éld meg ezt a csodát!

27
4 800 Ft 
3 500 Ft
Kezdete: 2024.02.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 27
Megtakarítás 1 300 Ft
Nincs raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.