VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

LIMINÁL Szett

LIMINÁL Szett
LIMINÁL Szett
tartalma:

Liminális olaj 5 ml
Fuck OFF 15 ml
Védelem Varázspor
Fekete rituális gyertya
Fehér zsályás „Smudge” bomba füstölő
7 db tüske
Füstkvarc
Seprű
17 000 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Ez a szett tökéletes összeválogatás azok számára, akik komolyan gondolják a belső munkát!
Alkalmazhatod transzmunkában, a liminális tér biztonságos felfedezésében, entitással való együttműködésben, árnyékmunkában, védelmi és tisztító mágiában, szálak elvágásához… ahogy Neked megfelelő!
Ahogy látod, vannak benne olyan elemek, amelyek segítenek a tisztítás és védelem felállításában, és olyanok is, amelyek támogatnak, hogy felvedd a kapcsolatot finomabb rezgésekkel.
A liminalitás arra a térre vonatkozik, ami terek között van- se nem itt, se nem ott. Egy átmeneti minőség, ahogyan a hajnal, alkonyat, születés, halál, küszöbök, kerítések, hidak, szivárvány, víztestek… és még sok más….Az ilyen helyek átjárok valahova máshová, ahol a tér és idő érzékelés más, ahol más formák léteznek, mint a hétköznapi realitásban.
Ezért a Liminális olaj megfelelő az ilyen jellegű belső munkához, mivel segít túlhaladni az ego határain és elmélyülni a bensőben és ezen túli dimenziókban. Használhatod mint segítő eszköz a révüléshez, magadhoz hívni tanítóidat, mély meditációban, gyógyító munkában, és megfoghatatlan helyek feltérképezéséhez. Én a hajvonal, harmadik szem és halántékon használom, illetve az áll csúcstól egészen a mellkas közepéig felkenek vele egy csíkot, hogy ami átjön rajtam, az megérkezzen a szívtérben is. Attól függően, hogy mi a szándékod vele, lehet hogy úgy döntesz ettől eltérő módon alkalmazod. Tedd oda, ahol akarod fokozni az érzékelést!
A Fuck OFF nagyszerű a határhúzásra, hogy ha úgy érzed túlterhelt vagy a külső hatások által. Védelmező is lehet a negatív energiákkal szemben, de azt se felejtsük el, hogy van amikor saját pörgő gondolatainknak kell határt szabni, amire szintén hatékony, mivel megnyugtat és leföldel. Kölcsönöz egy bizonyos tartást, amelyben biztonságban és megtartva érezheted magad.
A Védelem varázspor széleskörűen használható mágikus eszköz. Tegyél olyan helyre a porból, ahol védelemre lehet szükség! Ez lehet ablakpárkány, küszöb, egy tér négy sarka, a cipőd belseje, stb. Írhatsz egy védelmező affirmációt, vagy szimbólumot egy papírra, amire rászórod a port és készítesz belőle packet-et majd azt a megfelelő helyre teszed. Olajjal bekent gyertyát forgathatsz meg benne, szénre szórva lehet füstölő felajánlás.
A fekete rituális gyertyát érdemes együtt használni a tüskékkel! Egyik verzióban a gyertya azt képviseli, amit elengedsz, levágsz magadról és minden tüske egy konkrét dolog ezek közül. Beleszúrod őket a gyertyába és a leégetés során kipotyognak. A másik változatban a gyertya személyes erődet, az integrált árnyékodat képviseli, és a tüskék olyan tulajdonságok, amelyek eddig elfojtva voltak. Mindkét esetben, fogalmazd meg szándékodat egyértelmű jelen idő mondatban a gyertya meggyújtással egy időben. A tüskéket egyesével vedd kezedbe és fogalmazd meg, majd fújd bele, hogy melyik mit képvisel és csak utána szúrd őket be. Arra készülj fel, hogy egy ilyen folyamat akár drasztikus hatással is lehet az életedre. Óvatosan fogalmazz és gondold végig tényleg mit akarsz!
A „smudge” bombát tedd egy hőálló edénykébe és gyújtsd meg oldalát, hogy füstöljön. A fehér zsálya erős tisztító és védelmező hatású. Érdemes égetni, amikor a fenti rituálét végzed!
A szettben található füstkvarc csepp kiváló minőségű ásvány, amely földel, védelmez, de még is támogat az utazásban. Erőt és kitartást ad kihívásos helyzetekben, hogy stabil tudj maradni a jelenben. Ebben a szettben jól jön mint támogató, mivel megesik, hogy nehéz belső tartalmakkal nézel majd szemben. Tedd az öledbe, tartsd a kezedbe, helyezd homlokodra vagy akár szolárplexusod területére. Bátorságod, higgadt nyugalmat kölcsönöz.
A kis seprűt is sok féleképpen használhatod. Lehet egyszerűen az oltárod, a rituális tárgyak tisztító eszköze, vagy energetikai tisztításra is alkalmas mágikus munka előtt és után. Seperd vele végig tarkódat, karjaidat, a testedet kőrbe és lefele.