VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Lelki Egyensúly Mini-Set

A csomag tartalma:
- Öröm vagy Meditáció Téresszencia 30ml
- Harmónia Rituális Olaj 10 ml
- szürke rituális gyertya
Ez a csomag segít harmóniát, egyensúlyt teremteni egy adott helyzetben. Fontos, hogy legyen egy meglévő téma, amiben keresed a megoldást, az arany középutat. Amennyiben valamelyik élet terület kibillent, vagy nincs rálátásod, hogy mi lenne a jó irány, akkor ez a mini-set segíthet abban, hogy rátalálj a lelki békédre.
A téressznciák közül választhatsz, hogy inkább introspekcióra van szükség, hogy jobban ráláss a megoldásra és ehhez kell tér és önreflexió (meditáció) vagy nyitottabb, szív-centrikus helyre szeretnél kerülni, ahol a válaszok megjelennek könnyedén maguktól (öröm).
A Harmónia Rituális használata a szív területén összeegyeztet ellentéteket. Talán olyan válaszokra jutsz, amire eddig nem is gondoltál. Segít harmonizálni az érzelmeket, gondolatokat és cselekedeteket.
A szürke gyertya pedig azt képviselni, hogy semmi sem fehér vagy fekete- van egy köztes lehetőség. A döntés, van, amikor nem is egy konkrét elhatározás, hanem sok aspektuson múló, komplex megélés. A gyertyát akkor érdemes felhasználni, amikor más kicsit elkezdtél dolgozni a téresszenciával és olajjal és valóban elmozdultak a dolgok a harmónia irányába. A gyertya ezt az állapotot testesíti meg és teljesíti ki.
7 900 Ft
Nem vásárolható!