VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Lilith Rituális Csomag

Lilith Rituális Csomag
Lilith Rituális Csomag
Elegem van a túllihegett, erőltetett romantikus kényszerből, meg abból, hogy ezt igényelni kell. Vagy, hogy ha nincs ilyened, akkor valahogy nem vagy egész.
A Lilith energia pont arra hív, hogy állj ki magadért, legyél szuverén, egyenrangú, magabiztos.. Éld meg magad, éld meg a legmélyebb részeidet is (biztonságos keretek közt), ne szégyenkezz, ne legyen bűntudatod a vágyaid miatt!
Lilith Csomag tartalma:
- @svartakraft Pamut táska Lilith szimbólummal és holdfázisokkal, piros béléssel
- vörös gyertya
- fekete gyertya
- Lilith olaj 10 ml
- Fuck ME vagy Fuck OFF 30 ml spray
- Repülő Kenőcs
- rituálé leírása és információk

Az asztrológiában, Lilith a legsötétebb pontot jelzi, ami leginkább el van fedve, és az árnyékba temetve. Itt lehetnek elfojtott érzelmek, traumák, kényszerek, amelyek olykor előtörnek az árnyékból és megnyilvánulnak szélsőséges módon. Minél jobban megismerjük és integráljuk ezeket az árnyék részeket, annál kevesebb árnyék marad, ami a háttérből tudna irányítani.
Ami még gyakran el van fedve, az a valódi kincs: olyan képességek, affinitások és lehetőségek, amelyek nevelés és környezet miatt elkallódtak. Gyakori példa, hogy egy gyerek valamivel kapcsolatban nagy érdeklődést mutat és a szülök hülyeségnek tartják és meg is gátolják, hogy gyermekük azt a dolgot csinálja.
Minél inkább feltárásra kerül a Lilith tartalom, annál erősebb és teljesebbnek érezheti valaki magát. Az energia visszatérésének a lényege nem a bosszúban, büntetésben rejlik, hanem abban, hogy valóban visszatérjen az erő. Minél jobban meg van dolgozva ez a tartalom, és éretten van kezelve, annál bölcsebb kifejezésre jut Lilith. Nyers, primitív szintjén egy démoni, bosszúvágytól szomjazó vámpír. Másként pedig egy magabiztos, sugárzó férfifaló, vagy a gyönyörtől és fájdalomtól gyötört asszony, aki egyszerűen nem tud betelni. Egy hatalmas témakör ez, ráadásul attól függően, hogy melyik jegyben, milyen házban helyezkedik el, továbbá átszínezi kifejezési módját.
Hogy ha elkezdesz foglalkozni a Lilith-el, biztos hogy felmerül a szexualitás, intimitás, és az ekörül lévő árnyékok, perverziók, tabuk, elfojtások. Ez részben örömforrás, más felöl talán félelem lengi körül vagy függőséghez kapcsolódik. Lilith megtanít arra, hogy élvezd és örömködj magadban, enged meg magadnak a gyönyört és mind ezt tedd szégyentelenül. Annyi a lényeg, hogy önazonos legyen, amit teszel, azaz őszinte.
Minél autentikusabbá válik az önkifejezés, kezd visszajönni az erő. Nem másoktól veszel el erőt mert (akár akaratlanul) vámpírkodsz rajtuk, hanem belülről fakad és egyre növekszik, mert képes vagy felvenni természetes környezetedből is, mivel egyre kevesebb blokk áll fenn, ami nem engedi hogy szabadon mozogjon az energia. Az energia elfojtása pangást okoz. Ha valaki állandóan szorong azon, hogy vajon jól mondja, amit mond, az megrekeszti a mellkas és torok erejét, de ettől függetlenül kell valahogy kompenzálni. Keres magának erre pótlékokat. Amit nem mond ki, nem fejez ki, az megy árnyékbirodalomba és ott elkezd saját életet élni. A figyelmen kívül hagyott Lilith az, aki őrjöngő démon, akit tudomásul veszel önmagadban és tiszteled őt, az felfedi a gyönyört és a tudást.
14 500 Ft
Nem vásárolható!
Kiegészítő termékek