VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

hold mágia olaj boszorkányoknak
Lunáris Olaj 10 ml
5 500 Ft 
4 500 Ft

Lunáris Olaj 10 ml

hold mágia olaj boszorkányoknak
hold mágia olaj boszorkányoknak
Ez egy erősen virágos, lágy és feminin illatú olaj, mely sokrétű módon kifejezi a Hold vizes, áramló minőségét. Támogat minden folyamatban, amely a holdenergiával kapcsolódik. Segít megélni a befogadást, támogatja intuíciódat és varázserődet.

Témák, amelyek a Holddal hozhatóak analógiába: kisgyermekkor, öregkor, áldott állapot, anyaság, kiszolgáltatott állapot, érzékeny/sérülékeny pontok, érzelmek változékonysága, érzelmek birodalma, befogadás, elfogadás, ösztönös belső válasz, intuíció, papnői minőség, ciklikusság, áramlás, megérzések, elengedés/ gyarapodás, változások, női minőség, szexualitás, rejtett tartalmak, árnyék személyiség, trauma, titkok.

Főbb összetevői: fehér üröm, mirha, ánizs, mák, golgotavirág, fűz, ámbra, ibolya, jázmin és labradorit. Természetes ásvány port is tartalmaz, ezért minden alkalommal alaposan rázd fel, hogy tündököljön!

Egyes boszorkány úgy dolgozik a Holddal, hogy energiáját tartalmú vízzel, olajjal áldja hasát, homlokát; hajvonala mentén és halántékát érintve, kapcsolódik össze papnői énével.

Gyönyörű, csillogó kiegészítője Hold szertartásaidnak is!
18
5 500 Ft 
4 500 Ft
Kezdete: 2024.02.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 18
Megtakarítás 1 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes mágikus olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.