VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Meditáció Téresszencia 30 ml

Kellemes, bensőséges teret teremtő hatás, amely ideális a meditációhoz, bármilyen spirituális és önismereti munkához. Egyes összetevői felfele emelnek és nyitnak, míg másikak földelnek és biztonságot adnak a belső utazások során is.

Hasznos lehet jóga csoportok, ellazító tevékenységekhez vagy személyes rituálé eszközeként.

Ha arra vágysz, hogy könnyen elcsendesüljön elméd és megérkezzél magadba, akkor a Meditáció Tér Esszencia neked való! Egyrészt stabilizál, hogy biztonságba érezd magad, másfelől pedig nyugtat és felszabadít, hogy tered legyen meghallani a belső hangodat.

Tartalmaz többek között ametisztet, angelikát, levendulát, nerolit, szantálfát, vetivert, és tömjént.

Fújd közvetlen környezetedbe, ahol kívánod végezni belső munkádat. Stresszes helyzetekben is használd, azonnali támogatásért!
27
4 800 Ft 
3 500 Ft
Kezdete: 2024.02.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 27
Megtakarítás 1 300 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.Kiegészítő termékek