VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Örök Öngyönyör

önszeretet mágia boszorkány kellék
önszeretet mágia boszorkány kellék
önszeretet mágia boszorkány kellék
önszeretet mágia boszorkány kellék
önszeretet mágia boszorkány kellék
Szett tartalma:

Balzsam Lélekgyógyító Olaj 10 ml
Szexuál Mágia VAGY Harmónia Rituális Olaj 10 ml
Varázspor: Glamour/ Szerelem
rózsaszín rituális gyertya

Gondoskodj magadról, törődj a lelkeddel, mind ezt megérdemled! A Balzsam dédelgető, körbeölelő energiája vigaszt nyújt, ha túlfeszítetted magad és elfáradtál. Választhatsz a Szexuál Mágia vagy Harmónia között. Az elsőt ajánlanám, ha fókuszban van a nőiességed, szexualitásod, kapcsolatod testeddel és női megéléseddel, a kreatív, teremtő erőd. Az utóbbi pedig akkor aktuális, ha szeretnél összhangot teremteni elméd és érzelmeid között, szükséged van a nyugalomra és békére, nehéz időszakon vagy túl, esetleg éppen csak igényelsz énidőt, szépséget és harmóniát.
Használd a varázsport, hogy megerősítsd magadhoz tett ígéretedet! Írd ezt egy darab papírra és, szórd rá a port, hajtsd össze 4x és tedd a gyertya alá, míg leég! A gyertya meggyújtásánál is arra a szándékra gondolj, ami az önszeretetet erősíti fel benned.

9 500 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.