VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Öröm Téresszencia 30 ml

Olyan jó, amikor egy illattól egyszerűen csak jól érzed magad! Nem kell rá különösebb ok, hogy használd ezt a keveréket, elég az, hogy jó érzéseket akarsz előidézni magadba és környezetedben. Ha nehéz helyzetben találtad magad és kell egy kis támogatás, felvidítás akkor is számíthatsz rá. Kiváló arra is, ha szeretnéd kicsit elsimítani, enyhíteni a konfliktus helyzeteket.

Tartalmaz többek közt kalcedon és napkő kristályt, citromfüvet, narancsot, gerániumot, jázmint, és pacsulit.

Használd gyakran, fújd magad köre, a térben, fürdőzz a boldogságban! Összejövetelek előtt közvetlenül is érdemes használni, hogy azok minél gördülékenyebben menjenek.

Vidámságot, békességet és együttérzést előidéző illatkeverék. Igazi szív csakra energiája van. Megnyitja a szív teret a befogadásra és elfogadásra. Elősegítheti a régi sérülések transzformálását.

Megkönnyebbülést hoz feszült helyzetekbe, enyhíti a nézeteltéréseket.
27
4 800 Ft 
3 500 Ft
Kezdete: 2024.02.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 27
Megtakarítás 1 300 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Az összes téresszenciára vonatkozik, hogy spricceld magad köré, és kezeid segítségével fésüld tested felé. A téresszenciák alkohol alapúak.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!
Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.
Kiegészítő termékek