VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Pink MOON

Szett tartalma:

Lunáris olaj 10 ml
rózsaszín rituális gyertya
Varázspor: Glamour/ Szerelem

A lunáris energiákkal sok módon lehet dolgozni, de ebben a kontextusban, arra késztet, hogy több figyelmet szánj saját magad elfogadására es szeretetére. Kerülj összhangba ciklusod ritmusával vagy egyszerűen a benső lüktetéssel, ami Te vagy. Érezz rá, hogy mikor, mire vágysz; a belső sugallatok milyen irányba akarnak terelni. És mind ezt ünnepeld meg, keríts neki teret! Ez a rituálé erről szól!
Az olaj lágy, virágos illata segít összhangba kerülni ösztöneiddel, rejtett érzelmeiddel. A rózsaszín gyertya lángja érted ég- elkötelezettségedért magad iránt. Fogalmazd meg pontosan ez mit jelent számodra. A glamour por ez esetben saját elvarázsolásodra szolgál. Hintsd finoman magadra, hajadra vagy a megfelelő helyre. Ez lehet egy packet/petició amit előkészítesz. Egy darab papírra írod a szándékodat (jelen időben) és arra szórod a port, majd összehajtod 4x és azt teszed a gyertya alá míg ég, vagy oltárodra, stb. Olvass bővebben a porokról: https://wildiris.hu/Glamour-Por
A Lunáris olajt használd rendszeresen, mint személyes illat mely felidézi mit jelent számodra szeretni, nőnek lenni, áramolni. Használd, amikor intuícióra van szükséged!
9 000 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.