VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Repülő Kenőcs 15 ml

Ez nem egy pszichoaktív verzió! Helyette fehér és fekete ürmöt, verbénát, szemvidítőfüvet, bodzát és elemit használtam egy méhviasz bázisban. Semmi mást nem tettem bele, így a nagyon enyhe, natúr növény illata van.

Ha teljesen tiszta állapotban vagy, azaz nem bódult, pl. alkoholtól, vagy felpörögve koffeintól, akkor lehet érezni nagyon finoman, hogy hatással van a belső látásra, érzékelésre. Ez nem egy intenzív hatás, inkább egy szubtilis, emelkedett érzékelés képesség.

Én a halántékomon, homlokomon, harmadik szem területén használtam és azt tapasztaltam, hogy az egész homlokom területe nyitottabb, élénkebb és minden finom változást észlelek a környezetben, teljesen jelen vagyok hosszú pillanatokig.

Hasznos segítőeszköz lehet meditációhoz, utazáshoz, vizualizáció elősegítéshez, Tarot vetéshez, egyéb típusú jövendöléshez, spirituális tevékenységhez
49
3 500 Ft 
1 800 Ft
Kezdete: 2024.02.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 49
Megtakarítás 1 700 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek