VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

SÁRKÁNYHÍVÓ

A sárkány egy mitológiai lény, sokoldalú szimbólummal, gyakran félreértve és démonizálva. Ugyan ez elmondható, például a kígyóról is. A kettőnek energetikájában van is sok hasonlóság.
A középkorhoz nyúl vissza, hogy a sárkányra ellenségként tekintünk: a világ gonoszságának megtestesítőjeként, akit a Hős legyőz! Legtöbb klasszikus mesében le kell küzdeni a hétfejű sárkányt, visszaszerezni tőle a királylányt vagy kincset, megölni.
Ugyanakkor, például a Kelták, Szlávok és Görögök számára sem gonosz jelenség, Ázsiában végképp nem! Sőt, egyes mitológia szerint a világ megalkotásához is köze volt.
Mindenesetre, hogy ha belegondolunk abba a vad, ösztön erőbe, amivel egy sárkány rendelkezik, valóban lehet félelmetes. Ha valami szinten le kell küzdeni a sárkányt, ahogy a mesében is elhangzik, akkor ez legfeljebb szimbóluma a saját benső „démonjaink” megszelídítésének. A dühnek és pusztításnak a benső tűzé alakító alkímiája, melynek produktuma az erő és teremtés.
Akik dolgoznak sárkányenergiával, tudják, hogy sárkányok léteznek és nagyon jó szövetségesek. Feltéve, hogy megtanulunk bánni velük (és saját erőnkkel)!
Témák, amelyek a sárkányokhoz tartoznak (ez nem egy kimerítő lista, mivel SOK fajta sárkány van!)
- az erő felébresztése és behívása
- titkos tudás és kincsek őrzője
- ősi, ösztönös
- tűz energia (persze vannak tűz, víz, levegő és föld sárkányok is!)
- határok és védelem
- bátorság és kitartás
- intelligencia és bölcsesség
- nemesség, vezetés
- jó szerencse
EZ a bizonyos Sárkányhívó Olaj, abszolút TŰZ és FA energiával rendelkezik, ezért hasznos lehet bármilyen erő és bátorság gyűjtő folyamathoz, a benső erő felébresztéséhez, a cselekvés képesség és tűz megélése, a szexuális energiák áramoltatása, megvalósítás, kreativitás…..
összetevői között szerepel: copaiba, coriander, perui balzsam, szuhar, gyömbér és persze sárkányvér (ami TERMÉSZETES vörös színét adja!)

8 ml gyönyörű palackba töltve, amelynek a kupakjában üveg pálcika található az olaj eloszlatásához

32
6 600 Ft 
4 500 Ft
Kezdete: 2024.02.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 32
Megtakarítás 2 100 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.