VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Sámánutazás
Sámánutazás
25 000 Ft

Sámánutazás

A sámánutazás dobbal előidézett módosult tudatállapot, amely terápiás célú. Az utazás során, az utazó belső képei, és felismerései segítik elő az öngyógyítás folyamatát és engednek betekintést a tudatalattiba. Különféle segítőkkel találkozol, akik elvégeznek gyógyításokat rajtad és tanítanak. Véleményem szerint egyik legkreatívabb, intuitív terápiás módszer, ami kevés teret kap a köztudatban.
25 000 Ft
Részletek
A sámánutazás vagy belső utazás, módosult tudatállapot, amit a dob monoton ritmusával idézünk elő.

Ilyenkor théta frekvenciájú agyhullámok keletkeznek, amelyek a legkézenfekvőbbek arra, hogy könnyen betekintést kapjunk a belső világunkba, a tudatalattiba.

Maga az utazás körülbelül 15 percig tart. Ezt megelőzi egy beszélgetés, az utazás céljának meghatározása, ráhangolódás és előkészületek.

Az utazást követően, megbeszéljük a tapasztalásokat és azoknak jelentőségét, továbbra azt is, hogy mik a teendők.

Az első alkalommal, az utazó kapcsolatba lép erő állatával, amely szimbolikus megtestesítője annak az energia minőségnek, amire az utazónak szüksége van, illetve, amely leginkább közel áll hozzá.
Az erő állattal vagy egyéb “karakterrel” való találkozás archetipikus erővel bír és elénk tárja (szimbolikus nyelven) hogy mitévők legyünk, mire van szükségünk.

A további utazásokban, az erő állat hűséges társ és vezető lesz, akivel biztonságosan lehet közlekedni ebben a dimenzióban, az Élet Fa mentén.

Hagyomány szerint, minden újszülött, egy erő/ totem állat védelme alatt jön a világra. Amennyiben betegség vagy balszerencse lép fel, arra utalhat, hogy az erő állattal megbomlott a kapcsolat.

Az erőállat megtalálása, vagy a vele lévő újratalálkozás nagy örömmel és erővel jár!

Aki szeretne többször is utazni, lehetősége nyílik foglalkozni gyakorlatilag bármilyen témával, amely aktuálisan érinti.

Az utazásban szinte bármit lehet csinálni. A következő célokat emelném ki:
• erő állatunkkal és tanítónkkal találkozni
• segítséget és információt kérni egy helyzet megoldásához
• gyógyítást és erőt kérni
• egy adott helyzetre rálátást kérni
• felvenni a kapcsolatot olyan emberrel, akivel valamilyen oknál fogva nem tudunk kommunikálni (pl. nem vagyunk vele jó viszonyban, elhunyt)
• lélek részeket visszatéríteni, amelyek trauma hatására leváltak, és amelyek nélkül nem érezzük magunkat teljesnek
• régi szerződések felbontása, amelyek negatív sémákba kényszerítenek