VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Szín Pszichológia (Aura Soma rendszerrel)
Szín Pszichológia (Aura Soma rendszerrel)
15 000 Ft

Szín Pszichológia (Aura Soma rendszerrel)

A színek nyelvét megértve, tisztán láthatjuk milyen adottságokkal rendelkezünk, milyen tényezők gátolnak és mit érdemes tennünk, hogy elérjük céljainkat.

Az Aura Soma rendszer kártyáit használom.

1-1.5 órát vesz igénybe
15 000 Ft
Részletek
A szín választásaink legmélyebb világunkat tárják fel. Olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amiket eddig még meg sem fogalmaztunk. A tudatalattink viszont, pontosan tudja, hogy mire van szükségünk és mik munkálkodnak bennünk.

Olyan színekhez és dolgokhoz vonzódunk, amelyek valami módon ezt visszatükrözik nekünk. Már csak annyi a dolgunk, hogy megfejtsük a jelentésüket.

A színek kiválasztásával kiderül, hogy mik az aktuális témák, amik jelen vannak.
Meg tudod, mi az a minőség, amely nagyon közel áll hozzád és fontos része annak, aki vagy, és ez hogyan függ össze földi küldetéseddel.

Meg vizsgáljuk mi az, ami jelenleg hátráltat, mi az a kihívás, amivel meg kellene birkózzál, ahhoz hogy tovább tudjál lépni saját magad, vagy vágyaid kiteljesítéséért.

Mind ezt annak fényében is megnézzük, hogy mi az, ami éppen zajlik benned és körülötted, és végül arra is sor kerül, hogy mi a legmélyebb vágyad, a cél amit lelked szeretne hogy elérjél.