VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Nap erő mágia olaj
Szoláris Olaj 10ml
5 500 Ft 
4 000 Ft

Szoláris Olaj 10ml

Nap erő mágia olaj
nap erő mágia olaj
Ez egy komplex, meleg, fűszeres, balzsamos illatú olaj, mely a Nap sugárzó és átható erejéről mesél. Támogat minden folyamatban, amely a napenergiához kapcsolódik. Segít kibontakoztatni önbizalmadat, hogy derűvel és könnyedséggel készen állj a cselekvésre.

Témák, amelyek a Naphoz kapcsolódnak: önbizalom, vidámság, derűlátás, vitalitás, cselekvőkészség, lendület, akarat, egészséges énkép, ego/ egoizmus, identitás, tanulás, tanítás, státusz, szerepvállalás, részvétel, sugárzás, megosztás, jó indulat, jóság, segítés/ támogatás, fény, tisztaság, apai minőség, maszkulin minőség, kifele áradás, belső erő, tartás, emésztés, feldolgozás/ integráció.

Főbb összetevői: napraforgó, körömvirág, szegfűszeg, perui balzsam, vérnarancs, hárs, lime, copaiba, és citrin. Tartalmaz természetes ásvány port, ezért feltétlenül rázd fel alaposan minden használat előtt, hogy sziporkázzon!

A boszorkányok inkább ismertek a Hold imádatáról, de ugyan olyan fontos a Nap energiánkat is integrálni és közvetíteni. Egyes boszorkány a napfonat területét erősíti meg a Nappal feltöltött anyagokkal vagy olyan területen alkalmazza, ahol érzékeli a vitalitás hiányát vagy beszűkülést.

Ha eddig nem tetted, alakíts ki Nap rituálékat, alkalmazd reggel, amikor kel a nap, napüdvözletkor, stb. Ragyogása és illata biztos feltölt vidámsággal és erővel.

27
5 500 Ft 
4 000 Ft
Kezdete: 2024.02.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 27
Megtakarítás 1 500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes mágikus olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.

Hasonló termékek