VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Tiszta Fény Lélekgyógyító Olaj 10ml

Éterikus, enyhén illatos keverék, mely megsejteti, hogy fizikai valóságunkon túl, mintha lenne valami más is, amihez kapcsolódni lehet.

Felemel, ráhangol a finomabb frekvenciákra, és nyitottabbá tesz ezekre. Emiatt hasznos kelléke lehet a meditációnak, spirituális munkának és gyógyításnak.

Ez egy nagyon különleges és hatásában erős olaj, habár illata nagyon enyhe. Olyan összetevőket válogattam ki, amelyek spirituális kapacitásukban kiemelkedőek. Ez a keverék segíti a megtisztulás és elengedés folyamatát. Feltölti is harmonizálja energiamezőnket, a bölcsesség útjára terel. Úgy emel fel, hogy közben gyökereidet segít mélyre ereszteni.

Tartalmaz többek közt RENGETEG szelenit kristályt, angelikát, levendulát, zsályát, fenyőt, elemi gyantát, fehér ürömöt, és cédrust.

Egyes boszorkány szelenit olajt arra használ, hogy bárminek emelje a rezgését, megtisztítsa azt, így érinti a csakra pontokat, egyéb fontos területeket, amelyeknek állapotát javítani akarja.

Nagyon jó lehet hold szertartások eszközeként, ugyan is a szelenit, Selene hold istennővel vonható párhuzamba. Ha egy teljes nagytakarításra vágysz és szeretnéd újraálmodni önmagad, akkor használd el a teljes üveget, napi rendszeres alkalmazásával.

Érdekes lehet masszőrök, energiagyógyítók számára.
2 200 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.

Mindig rázd fel használat előtt az összetevők aktiválása érdekében!

Pár tipp: szándéknak megfelelő színű gyertyával, megfelelő helyen, eszközön, kristályon, tárgyon, stb.

Az összes mágikus olaj bázis olajban lévő növényi kivonatot és illóolajat tartalmaz, ezért nem alkalmas a párologtatásra! Belső és külső felhasználásra nem alkalmas! Kizárólag rituális és mágikus célokra használható termék!

Figyelj a megérzéseidre és annak mentén alkalmazd! Ha még is tanácstalan vagy, kérdéseid vannak, keress bátran és szívesen segítek.

Hasonló termékek