VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

Végre! Királynő

Végre! Királynő
Végre! Királynő
Végre! Királynő
Végre! Királynő
Szett tartalma:

Kristályvíz Elixír Szett: Áldott Istennő (4 prémium minőségű ásvány, tasak, kristály pohár, 6 oldalas útmutató)
AVATÓ felszentelő olaj 10 ml
lila rituális gyertya

Ez egy igazán fennkölt, mágikus szett, amely királynőnek való! Azaz Neked!
A lila gyertya, a már benned meglévő szikrát kelti életre. Segít, hogy kibővítsd tudásod, képességeidet és megvalósítsd hivatásod. Az AVATÓ pedig bármilyen felavató/ beavató/ újrakezdő folyamat megtámogatója. A kettő együtt szépen felkészít arra, hogy lépj az utadra és bátran kövesd az álmaidat!
Az általad készített kristályviz rendszeres fogyasztása pedig sejtszinten ráhangol arra a minőségre, amit szeretnél megtestesíteni. Konkrétan azzá válsz!
itt olvass bővebben: https://wildiris.hu/Aldott-Istenno-Noi-Aramlas


Az AVATÓ valamennyi összetevője kapcsolódik a nyugalomhoz és szeretethez. Pont ilyen avatásra van szükségünk! Nagyon szépen megtart, stabilizál és megnyitja a szívet. Előkészít a befogadásra, teremtésre és beavat a szívszentélyedbe, ahonnan oly módon tudod létrehozni realitásod, ami összhangban van magasabb akaratoddal.

Illata mély, érzéki, átható, édes és virágos. Főbb összetevői között szerepel a rózsafa, tömjén, geránium, pacsuli és frézia.

Rózsafa
Felemelő és erőt, kitartást ad. Csillapítja az idegességet, nyugtalanságot és kölcsönöz egy stabil magatartást. Elűzi a borús gondolatokat és oldja a szorongást. Afrodiziákumként is hat.

Tömjén
Erősen átható, tisztító hatása miatt kiválóan használható minden spirituális, megtisztító, elűző és gyógyító célra. Megnyit a szubtilis birodalmak érzékelése felé és fokozza a pszichikai készséget. Ajándék és felajánlás a szellemi világnak.

Geránium

Harmonizálóan hat az érzelmekre és gondolatokra. Segít megérkezni a szívünkben, ahol rátalálhatunk arra, amit keresünk. Elűzi a negatív berögződéseket, depresszív hajlamot. Felemelően hat mindenféle „női bajra”. Egyensúlyt, elégedettséget és szerencsét hoz.

Pacsuli
Kábító illat miatt gyakori összetevője bármilyen szerelem, szex és bőség mágiának. Stimulálja és erősíti a gyökeret és minden témát, ami energetikailag odatartozik. Nyugalmat, biztonságot és melegséget kölcsönöz. Megszabadít a rossz gondolatoktól. Összekapcsol testeddel.

Frézia
A bizalom virága. Támogat abban, hogy szívünkben őszinteséget és ártatlanságot leljünk. Lecsupaszító, sallangok nélküli önszeretetre és önfelvállalásra sarkal. Bíztat a szolgálat vállalásban, a szív útjának járásában.

Egyes boszorkány szereti magát és eszközeit felavatni egy ilyen finom, sokoldalú olajjal. Ezt egy megjelölő mozdulattal teszi a megfelelő területen.
17 900 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
A Wild Iris növény és ásvány alapú rituális és energetikai termékek erőteljes funkcionális alkotások, de mindegyik legfontosabb összetevője az Te magad vagy! Ezért, megfelelő szándékkal, gondolattal és elszántsággal használd őket a legjobb eredményekért.