TERMÉKKALAÚZ: MI A KÜLÖNBSÉG EZEK KÖZÖTT?? REPÜLŐ KENŐCS // LIMINÁLIS OLAJ // TISZTA FÉNY // MEDITÁCIÓ TÉRESSZENCIA

Wild Iris
Wild Iris
2023.01.22 19:18
TERMÉKKALAÚZ: MI A KÜLÖNBSÉG EZEK KÖZÖTT??  REPÜLŐ KENŐCS // LIMINÁLIS OLAJ // TISZTA FÉNY // MEDITÁCIÓ TÉRESSZENCIA

Portékáim között vannak funkcionális átfedések, azaz ugyan arra a célra több termék is támogató lehet. Mivel mind mások vagyunk és céljaink is eltérő indítatásból jönnek létre, érdemes ezt figyelembe venni, amikor választunk. És ez nem csak Wild Iris termékekre igaz, hanem igazából bármire!

Itt most „rendet teszek” a Repülő Kenőcs, Liminális Olaj, Tiszta Fény és Meditáció Téresszencia között. Habár mindegyik segíthet a meditáció és befele figyeléssel, egészen különböző rendeltetésük van!

Vegyük akkor sorban:

REPÜLŐ KENŐCS

A repülő kenőcs méhviaszban rögzített növények olajos kivonata. Szubtilisan hat és meg illata sincs (enyhe natúr illat). Megidézi a hagyományos repülő kenőcsöt, de csak céljában, ugye azok erősen pszichoaktívak voltak. Ez a változat nem az!

Nagyon szeretik azok, akik rendkívül érzékenyek vagy gyakoroltak a finom energiák érzékelésében. Őszintén, aki se nem érzékeny, se nem gyakorlott, annak szimplán zsíros lesz a homloka (mivel ott kell alkalmazni)!

Arra való, hogy figyelmed, érzékelésed befele induljon, azaz repülj befele! Ahogy felkened, érezheted, hogy nagyon finoman mintha azon a ponton lenne egy befele húzás, mintha megnyílna ott valami. Ami fontos, hogy nem kifele nyit, azaz nem a környezetet fogod érzékelni jobban, hanem saját belső válaszaidat a környezetre vagy az adott kérdésre.

Érdemes kérdést adni neki, megfogalmazni valamit, amire szeretnél ráhangolódni. Helyezkedj el kényelmes ülő vagy fekvő helyzetbe, csukott szemekkel és figyelj a belülről jövő sugallatokba. Segíthet ha homlokod közepére helyezed a figyelmedet. Alternatívan, indulj el egy sétára a kérdéseddel és figyeld belső reakciódat a környezetre.

Használat: homlok/ harmadik szem, halánték, hajvonal mentén

Funkció: meditáció, révülés, jövendölés

itt elérhető: https://wildiris.hu/Repulo-Kenocs 

LIMINÁLIS OLAJ

Intenzív illata van, markáns a hatása. Segíti az utazást a terek közötti terekben, azaz a liminális térben. Olyan mintha, kinyújtaná a percepciót egy szélesebb skálán, hasonlóan ahhoz, ahogyan kinyitsz egy legyezőt és hírtelen megmutatkoznak azok is, amelyek eddig rejtve voltak.

Van egy rögzítés pont itt a jelenben és egy másik pont ameddig elvisz. Nem szabadesés a bizonytalanban, hanem egy kiterjesztett figyelem a tér és idő korlátai nélkül. Szépen visz át, fokozatosan mélyedsz el vagy merülsz alá vagy jutsz át (változó lehet).

Ha liminalitással dolgozol, igazából több helyen vagy egyszerre és rájössz, hogy nincs is olyan, hogy egy helyen lenni, mivel minden átfedésben van, minden egy átjáró birodalmak és élmények és energiák között. Nincsen valami, ami fix és egyértelmű (legalább is mélyebb megvizsgálással!). Ez egy éteri élmény, ami akár túl sok is lehet egyesek számára.

Ennek megfelelően, azt a célt szolgálja, hogy találkozz más helyekkel, hely nélküli helyekkel, lényekkel, entitásokkal, kapuőrzőkkel, és önmagad megfoghatatlan mivoltoddal.

Használat: homlok/ harmadik szem, halánték, hajvonal mentén, tarkó, állcsúcstól egy vonalat húzva a szegycsontig

Funkció: révülés, asztrális utazás, álommunka/ éberálmodás (lucid), kommunikáció más síkokon tartózkodó entitásokkal, jövendölés (divination, scrying)

itt elérhető: https://wildiris.hu/LIMINALIS-OLAJ

TISZTA FÉNY LÉLEKGYÓGYÍTÓ OLAJ

A Tiszta Fény már egy kicsit más műfaj! Sokan szeretik éteri, tiszta illatát és emiatt gyakran használják meditációhoz, és habár erre is hasznos lehet, nem kifejezetten ez a célja. Támogatja a tiszta rálátást élethelyzetekre, érzelmi mintákra, viselkedésre. Fokozza az intuíciót és belső tudást, felismerést. Mind ezért, valóban jó eszköz meditáció közben, de nem a meditatív állapot eléréséhez.

Olyan helyzetekben érdemes használni, amikor szükséged van magadban tisztázni valamit és minden előítélet nélkül látni. Azért „lélekgyógyító” mert finoman áthangol egy magasabb rezgésre és ezáltal a lélek, természetes, eredendő tisztaságában nyilvánulhat meg.

Érdemes tudni, hogy több hónapon át, egy hatalmas szelenit ásvány darab van a bázis olajban, amit ehhez a termékhez használok. Feltétlenül nézz utána a szelenit jótékony hatásainak, de röviden: fokozza az intuíciót, összekapcsol felsőbb éneddel, az angyali birodalommal, a tiszta fénnyel, az istenivel, gyógyító, emelő hatása van.

Jó kiegészítője lehet más folyamatoknak és kezeléseknek, pl. családállítás, regresszió, transzlégzés, mesternövény szertartás, bodywork, stb. Lélekgyógyítók, akiket ismerek, úgy használják ügyfeleikkel, hogy a kezelés közben érintenek bizonyos pontokat vele, hogy megtámogassak az energetikai munkát, amit végeznek.

Használat: homlok/ harmadik szem, korona csakra, halánték, hajvonal mentén, bármelyik test terület ahol energetikai tisztításra van szükség, csakra pontok

Funkció: tisztánlátás, meditáció, lelki öngyógyítás, kommunikáció felsőbb birodalmakkal és felső éneddel, angyal kommunikáció, energetikai kezelések kiegészítője, fizikai detox energetikai kiegészítője

itt elérhető: https://wildiris.hu/Tiszta-Feny-Lelekgyogyito-Olaj

MEDITÁCIÓ TÉRESSZENCIA

A téresszenciák általánosan, egy bizonyos közeget és hangulatot teremtenek a térben ahol használjuk őket. Így a Meditáció Téresszencia megfelelő környezetet teremt, ha szeretnél: meditálni, jógázni, szellemi munkát végezni, elmélyülni, befele figyelni, pihenni, aludni, nyugodt lenni, koncentrálni, stb.

Kiegészítője lehet bármelyik terméknek, amit fent említettem, mivel hatékonyabban tudsz fókuszálni a bensőre, amikor környezeted nyugodt. Természetesen önmagában is használható! Ideális azoknak, akik nem szeretik az olajokat, nem akarnak illatot önmagukon, gyors és praktikus megoldásra törekednek.

Hatása egyszerre földelő, míg felfele és befele is nyit. Jó érzés, hogy van egy rögzítés pontja, ami stabilizáló, hogy biztonságosan tudd explorálni az elme rejtett zugait. Segít összpontosítani, csitítja az idegrendszert és támogat abban, hogy összeszedettebb légy.

Ha nem is kifejezetten meditációhoz használod, akkor is egy nyugodt, meghitt légkört teremt.

Használat: fújd a környezetedbe szellemi tevékenységek előtt, alvás előtt, amikor nyugalomra vágysz; fújd energia meződbe és fésüld kezeid segítségével magad fele

Funkció: meditáció, jóga, nyugodt környezet teremtés, a fenti termékek kiegészítője, spirituális kezelők energetizálása   

itt elérhető: https://wildiris.hu/Meditacio-Teresszencia