VÁLTSD VALÓRA VÁGYAIDAT! 

LIMITÁLT kiadás Liminális Olaj
LIMITÁLT kiadás Liminális Olaj
6 200 Ft

LIMITÁLT kiadás Liminális Olaj

Mióta készülődőben van már ez az olaj…..Már múlt évben felmerült bennem, hogy megalkossam aztán valahogy feledésbe merült. Most ősszel újra megszólított a ihlett és igény!

Igény azért van rá, mert rengeteget merülünk alá, megyünk át, nézzük máshonnan. Az intuíciónk legértékesebb fegyverünké vált és nap mint nap hagyatkoznunk kell rá. Rengeteg információ talál ránk folyamatos áradattal és valahonnan belülről kell hogy érkezzenek a számunkra értékes üzenetek, mert hanem elkavarodunk.

A térrel való kapcsolattartás és kommunikáció mind ennek a háttere. Ez a tér táplálja és informálja az egészet- tulajdonképpen ez hozza létre és generálja az élet hologramot. Jól megismerni és megtanulni közlekedni ott (is) elengedetlen része bármilyen szellemi munkának.

A Liminális olajt érdemes segítőül hívni bármilyen spirituális munkához, jövendöléshez, kreatív önismerethez. Támogatja kommunikációdat a tér lényeivel és az átszellemülést, ami az ottani ténykedéshez szükséges. Használd halántékon, hajvonal mentén, harmadik szemen, és táplálékként olyan tárgynak, ami jelentős a tér-idő utazásaidban.

Ravensara, cédrus, rózsafa, tömjén és zsálya hipnotikus keveréke
6 200 Ft